abbywinter I értékelése


>!
abbywinter I
Corinne Michaels: Várj még rám

Nekem ez tetszett. Imádtam Nicole-t. Annyira én voltam :) Simán el tudtam magam képzelni a helyében. Callum meg!!! Jesszusom!! Nem semmi a pasi :) Mindent, minden áron. Talán ezzel le lehet írni, milyen jellem volt. Kitartó volt, szerencsére.
Sajnáltam Danni-t és remélem, neki is lesz sztorija. Biztosan nem lesz könnyű menet. Na meg öcsire is kíváncsi lennék :)
Ajánlom a romantika kedvelőinek, akik nem riadnak vissza egy kis rózsaszíntől :)

1 hozzászólás

Corinne Michaels: Várj még rám

Corinne Michaels: Várj még rám

„Bűbájos, forró, romantikus és tele meglepetésekkel.” – Harlequin Junkie

„Szívmelengetően romantikus.” – Aestas Book

Két szabályom van az életben:
1. Semmiféle párkapcsolat, szerelem meg ilyesmi.
2. Nem bújok ágyba a belsőépítész irodám ügyfeleivel.
Amióta a legutóbbi fickóról kiderült, hogy nős, nem nehéz betartanom a szabályokat.
Legalábbis eddig nem volt nehéz.

Callum Huxley egy nevetségesen szexi angol, és a kapcsolódás köztünk, ami az első pillantással kezdődött, elűzte belőlem az örökké tartó poklot. Szerencsére azonban még az előtt észhez tértem, hogy a hotelszobájában kötöttem volna ki, meztelenül, zihálva, aztán képtelen lettem volna őt elfelejteni.

Azon gondolkozom, talán hülyeség volt azon az éjszakán csak úgy elsétálnom. Elég biztos is, mivel a pályafutásom legfontosabb találkozóján a Dovetail Enterprises ügyvezetőjével nem más vár rám, mint ő. Azt hiszem, ez a szakmai életem legkínosabb pillanata. A kettes számú szabályom megszegése pedig a magánéletem legszenvedélyesebb pillanata.

A bizalom még sosem volt ilyen jó, de a csalódás sem fájt még ennyire soha.

A New York Time bestsellerszerző Corinne Michaels legújabb regénye minden, amire egy romantikus, szexi és vicces történetben vágysz.

Hirdetés