Dávidmoly  értékelése


>!
Dávidmoly 
Kevin Smith: Fenegyerek: Védördög

Az önbecsülésem jóformán követeli, hogy elkalapáljalak a konok önhittségedért… de veled ellentétben, én képes vagyok elviselni emberségem terhét.
*
Egy tized másodpercre majdnem elhitte, hogy ők azok. De ha ez a Kéz lenne, nem hallottam volna őket.
*
Mindig legyen hatásos belépőd.

Az alapötlet spoiler nem rossz, de egyrészt ezt már láttuk majdnem hibátlanul, másrészt a megvalósítással ettől függetlenül is vannak problémáim. Konkrétan a hetedik rész egyetlen gigantikus spoiler monológ, aminek a végén spoiler. Eleve a főgonosz terve teljesen értelmetlen spoiler.
A rajzstílus nem illik egy ilyen komornak szánt történethez, egyszerűen túl vidám és élénk, nem finoman ellenpontoz, hanem lerontja a hatást.
Három és fél aranykereszt az ötből.


Kevin Smith: Fenegyerek: Védördög

Kevin Smith: Fenegyerek: Védördög

Gyerekkorában egy szörnyű baleset megfosztotta Matt Murdockot a látásától, cserébe viszont minden érzékét jóval élesebbé tette. Nappal a társával együtt jogi tanácsadóként dolgozik, éjjelente viszont a félelmet nem ismerő Fenegyerekként cserkészi New York utcáit. Amikor egy nap egy ismeretlen csecsemőt talál a küszöbön, olyan halálos kalandba keveredik, ami az emberfeletti adottságai mellett a hitét is a végletekig igénybe veszi.

A gyűjtemény a Daredevil (2. széria) 1-8. számát tartalmazza.

Hirdetés