DarknessAngel értékelése


DarknessAngel>!
J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem

Eddig határozottan ez a leges-legszuperebb része a sorozatnak!♡ Nem igazán érdekeltek a még magyarul ki nem adott folytatások, de ezek után feléledt bennem a remény. Szóval köszönöm Calla és Jax, mert miattatok tuti folytatni fogom ezt a sorozatot.
Callát illetően jó megérzéseim voltak, és annyira örülök, hogy nem kellett csalódnom. Nagyon bírom a csajt, és szerintem a helyében én is sokszor úgy viselkedtem volna, mint ő. Főleg annál a hajnali 3 órás jelenetlén. Az emgem is eléggé felidegelt :D Viszont annyira jól tartotta magát mindig, és Jax-ben is szerencsére hamar megbízott. Nem is mondanám, hogy ebben a részben lett volna fölösleges dráma. Amikor Jax és Calla vitázott is, annak normális, érthető oka volt. Plusz szerencsére mindig hamar kibékültek ^-^
Jax már az első pillanattól kezdve levett a lábamról. Isteni egy pasi♡ Az egyik titkát elég egyszerű volt kitalálni, a másik engem is kicsit meglepett.
Tetszett, hogy Avery, Teresa és Calla végre őszinték voltak egymással. Mindenki kiterítette a szennyest. Már csak komolyan Jase beismerését vártam :D
A mellékszereplők közül határozottan Roxy, Reece és Katie a favoritok. Az előső kettő egyszerűen cukik, az utolsó pedig hihetetlen egy fazon :'D
A történet nemcsak szép volt, de izgalmas és még hihetetlenül szexi is.
Imádtam!

7 hozzászólás

J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem

J. L. Armentrout: Stay With Me – Maradj velem

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A New York Times bestsellerszerző, aki korábban olyan könyvekkel jelent meg, mint a Várok rád és a Légy mellettem!, nem mindennapi történetet tár most az olvasó elé… egy fiatal nőről, aki megtanulja, hogy nem menekülhet a múltja elől – teljesen mindegy, milyen messzire szalad.

A huszonegy éves Calla nem sok mindent csinált eddig életében. Soha nem csókolózott, nem látta a tengert, és nem volt vidámparkban sem. Fiatalabb korában azonban olyan dolgokat élt meg, amiket egyetlen gyereknek sem lenne szabad. És még mindig hordozza azokat a testi és érzelmi sebeket, amiket többszörösen függő anyja, Mona hagyott rá – olyan titkokat, amiket nem oszt meg senkivel, még a legközelebbi barátaival sem.

Azonban a biztonságos kis burok, amit Calla maga köré épített, egy nap darabokra hasad, amikor felfedezi, hogy anyja ellopta a főiskolai tanulmányaira félretett pénzét, ráadásul hatalmas adósságot halmozott fel a nevében. Kénytelen hát visszatérni a kisvárosba, amit annak idején örökre elhagyott. Amikor megérkezik az anyja kocsmájába, Monát sehol sem találja, megismerkedik viszont a száznyolcvan centis tömény érzékiséggel, Jackson Jamesszel, aki nem csupán a pultban áll, de nyilvánvalóan az egész kocsma lelke is.

A szexi és lehengerlő Jax az első pillanattól részt követel magának Calla életéből, munkát ad neki, és segít felkutatni Monát. És ahogy Callára néz, abból egyértelmű, hogy legszívesebben fekvő helyzetben lenne együtt vele… Mielőtt azonban Calla ennyire közel engedné, még le kell győznie magában a múlt árnyait – és néhány alávaló embert is, akik azzal fenyegetik, hogy rossz vége lesz, ha nem keríti elő nagyon gyorsan az anyját.