Kek P értékelése


Kek P>!
Roddy Doyle: Rover megmenti a karácsonyt

Olcsó poénkodás karácsony ürügyén. Még jó, hogy nem karácsonykorra időzítettem, hanem jóval korábbra – így csak megnevettetett, meg untatott. Karácsonykor ez nekem rosszul esne és elszomorítana. Merthogy ez nem a karácsonyról szól. Csak annyira, amennyire a tévé minden évben ilyenkor a Reszkessetek betörőkről. Nos, ez ugyanaz a műfaj. Vidámkodjon az is, aki nem tudja, mi a karácsony. Persze cool amerikai, ajándékbiznisz, meg coca-colás, piros pöttyös alsógatyás mikulás. – ez a karácsony, higgy hát benne!
     Tényleg lehet rajta nevetni – tehát olcsó szórakozásnak ajánlom az év minden szomorkás időszakára – kivéve a Karácsonyt!


Roddy Doyle: Rover megmenti a karácsonyt

Roddy Doyle: Rover megmenti a karácsonyt

Rudolfnak, a rénszarvasnak csupán évi egy napot kellene dolgoznia, akkor is beteget jelent. A kétségbeesett Télapó kénytelen helyettest találni, aki húzhatná a szánját. Az egyetlen, aki elég eszes, jóképű és sármos ahhoz, hogy megfelelően helyettesítse a rénszarvast, nem más, mint egy Rover nevű eb. Ez nem csak nevetségesen hangzik, hanem az is. A Télapó, és vele együtt az olvasó, élete legkalandosabb utazását éli át ebben a könyvben.