klara_matravolgyi értékelése


klara_matravolgyi>!
Mike Menders: Macsóbőrben

A Házinyuszival ki kellett lépnem a komfortzónámból, a Macsóbőrbent viszont már teljesen magaménak éreztem. Félreértés ne essék, nem a nyers erotikus regényt szerettem meg, mint műfajt, (egy gagyi amerikai ponyvától ugyanúgy kiver a víz), hanem Miklós stílusáért vagyok oda, de nagyon. Nagyon szeretem a nem mindennapi élethelyzeteket és szituációkat, és külön örülök, hogy férfi szemszögből olvashattam a történetet. Ezt a szemtelen és nyers erotikát egy női szereplő nem tudná így elmesélni.
És most a cselekményről: hihetetlen milyen mély mondanivalója van ennek a pimasz és vicces rövid kis regénynek. Mindenkinek minden nap úgy kellene élnie az életét, mintha „macsóbőrben” ébredne fel. Pánik nélkül, csak sodródva az árral, elfogadva bármi is jön, és KIHASZNÁLVA minden lehetőséget, amit az élet ad.
Imádtam a Macsóbőrbent, egy egyedülálló és különleges író különleges műve, amely nagyon remélem hogy meg fogja kapni azt a népszerűséget, amit megérdemel.

12 hozzászólás

Mike Menders: Macsóbőrben

Mike Menders: Macsóbőrben

Milyen érzés lehet más bőrében ébredni? Mit tennél, ha új külsővel kellene élned? Felrúgnál mindent, vagy beilleszkednél? Tudod, ki vagy te, és ki akarsz lenni?