Naiva P értékelése


Naiva P>!
Leiner Laura: Bábel

Lassan az év végéhez érünk és most már előre biztos vagyok benne, hogy nálam 2019 az Laura éve lesz. Ugyanis tőle olvastam a legtöbbet. Eddig minden könyvét imádtam, amit tőle olvastam. Sokan mondták, hogy a Bábel c. könyvét se hagyjam ki, mert nagyon jó. Igazuk lett.
Igazi nyári hangulatú könyv. Tele fiatalsággal, humorral, Laurás írói lendülettel, jó társasággal és persze fesztivál hangulattal. Zsófi teljesen más típusú szereplő, mint akikkel a már korábban olvasott regényekben találkoztam. Nem úgy, mint a többi szereplő. Ők egy kicsit egysíkúak, azonban szerethetőek voltak. Kizártnak tartom, hogy egy Hipóhoz hasonló srácot el lehetne rángatni egy ilyen fesztiválra. A szerelmi szálat is kissé indirektnek éreztem. Főleg azután, hogy Zsófi már a könyv elején tudatta az olvasóval, hogy egy periódusos rendszernyi kémia választja el őket egymástól.
Mindent összevetve hamisítatlan „Laurás” olvasmány. Kikapcsolódásnak tökéletes.


Leiner Laura: Bábel

Leiner Laura: Bábel

Zsófi tizenhét éves és RHCP rajongói blogot ír, ezért nem is kérdés, hogy az idei Bábelfesztre egész hetes bérletet vesz, hiszen az utolsó nap sztárfellépője a Red Hot Chili Peppers.
Zsófinak ez lesz élete első fesztiválja, amelyen barátaival, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával együtt vesznek részt. Ez pedig azt is jelenti, hogy többnapos, ismeretlen olaszok utáni hajtóvadászat, az orvosi sátorban töltött hosszú órák és a VIP-szekcióba való kétségbeesett bejutási kísérletek is várnak rájuk. A folyamatos bulizás, sátorozás, a koncertek és a legelképesztőbb közös élmények felejthetetlenné teszik ezt a hét napot, sőt, talán az egész nyarat.
„Nagyon örülök, hogy Laurának sikerült megjeleníteni és tökéletesen visszaadni a fesztiválok hangulatát, és kifejezetten tetszik a humora. Gratulálok!” (Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója)

Hirdetés