ViveEe P értékelése


ViveEe P>!
Brian McClellan: A birodalom bűnei

Imádtam az írónak ezt a könyvét is! Izgalmas, érdekes, egy már bevált varázslatos világban.
10 évvel az adrói háború után járunk, és ugyanúgy három fő szálon haladunk, mint korábban.
A maga módján szerintem mindegyik szál nagyon érdekes, nehéz lenne kedvencet választani.
Sok régi ismerős felbukkan, Vlora és Olem zsoldosokként érkeznek csapatukkal Fatrasztába, ahol fel kell kutatni egy forradalmárt. Emellett egy háborús veterán és egy Feketekalapos kém sorsát is követhetjük.
Kicsit nehezebben indul be a történet, de aztán lerakhatatlan. Sokféle cselszövés van itt. És a végén amikor már összeérnek a szálak, és újabb régi karakterek bukkanak fel, majd megindul az ostrom.. már pislogni se akartam.
Igazán szuper kezdet, és nagyon várom, hogy folytassam.


Brian McClellan: A birodalom bűnei

Brian McClellan: A birodalom bűnei

„Hiába az elsöprő túlerő – a lőpor és a vér legyőzhetetlen!”

Fatraszta nem túl nyugodt hely: bűnözők, szerencsevadászok, vakmerő telepesek és az ősidők relikviái után kutató mágusok végső állomása a vadon kapujában. Csak a kancellárasszony vasakarata és a titkos rendőrség acélos ökle tartja egyben az országot – egyelőre. Az elnyomott nép és a nagyhatalmú birodalmak szorítása egyre erősödik.

A fővárost, Szárazpartot fenyegető felkelés ellen ármánnyal és fegyverrel egyszerre lehet csak küzdeni. A feladat súlya három megbízott vállát nyomja: a simlis ügynök, Michel Bravis, egy jogtalanul elítélt, verhetetlen háborús veterán, Őrült Ben Styke és a lőpormágus zsoldostábornok Vlora Flint képezi az utolsó védvonalat a káosszal szemben.

Amikor egy ásatás során ősi, felfoghatatlan hatalmú monolitra bukkannak, a szárazparti vezetésnek rá kell döbbennie, hogy a lázongás volt a legkisebb problémája…

Egy szenzációs új trilógia nyitánya a népszerű Lőpormágus-világban!

Hirdetés