BTN  értékelése


>!
BTN 
Audrey Carlan: Elme

Ez a rész is csak mint az első könnyen haladós. A család -egy kivételével, de végül is nyeldekelve…de érthető miért viselkedik úgy ahogy- imádnivalóak. (Ez már nem az első ês igen csak nem is az utolsó könyv ahol bebizonyosodott, hogy habár a vér nem válik vizzê…a családunkat igen is megválaszthatjuk magunk..vagy a család jön a legjobbkor az utunkba) Tetszik, ahogy mindenki magánêletêbe részletes betekintést kapunk úgy, hogy közben az egyensúly még marad. A komoly têmák most igazán ki lettek bontva, êletstagúan lett elénk tárva. X kiléte: hát egy kis homály volt előttem…mert az egyik kísérlet elbizonytalanított..szaval jó volt, hogy csak sejtêseim lehettek.


Audrey Carlan: Elme

Audrey Carlan: Elme

Chase azt hiszi, meg tud védeni engem. Butaság…
Senki sem képes erre.
Sajnos későn jöttem rá, hogy a zaklatóm nem a levegőbe beszél. Számára nincs határ: bármire képes, amire beteges fantáziája, zavarodott elméje, és az állítólagos szerelme készteti.
Tudnom kellett volna, hogy mire számíthatok, de a rózsákat, a képeket, a ragacsos fehérneműket, sőt még a vérrel írt névjegyet sem vettem komolyan. Hittem, hogy Chase majd mindent megold, és végül elkapják a múltam szörnyetegét.

Mekkorát tévedtem!

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Hirdetés