Tarja_Kauppinen IP értékelése


Tarja_Kauppinen IP>!
Bartos Erika: Döme, a krumplibogár

Egy lapozót másként kell olvasni, mint a „komolyabb” könyveket, mert más a célja. Ha leköti a gyereket, és tanít neki pár hasznos szót, már betöltötte a rendeltetését. Még a nagy is kitörő lelkesedéssel forgatta, és mutogatta öcsinek, hogy mi micsoda – a játékos oldalnak (traktor, markoló, vonat, és egyéb izgalmak) különösen nagy sikere volt (https://moly.hu/karcok/1329883).
Egyszerűen és célszerűen tanít meg számos hasznos alapszót, témája miatt elsősorban fiúknak ajánlott (fiús játékok, fiús ruhadarabok vannak benne). A zöldséges oldal különösen gazdag, még csillagtök is van.
Ez egy kiemelkedően jó lapozó, mert nem bonyolítja túl. Olyan szavakat tanít, amikre egy egy-két-hároméves gyereknek szüksége van, funkcionális olvasmány. Döme krumplibogár mivoltának nincs jelentősége, de ez nem baj, hiszen a szereplők fajtája számos esetben csak arra szolgál, hogy érdekesebbé tegye a mesét, és ugyanúgy működne a sztori emberekkel, székekkel, kovamoszatokkal is.
Hasznos kis könyv, mely a célközönség körében is elsöprő sikert aratott. Szuper.

10 hozzászólás

Bartos Erika: Döme, a krumplibogár

Bartos Erika: Döme, a krumplibogár

Tudjatok meg mindent a krumplibogárról, miközben a képek és a szavak segítségével bővül az éppen beszélni tanuló kicsik szókincse, és a kedves, ismerős figurával, örömmel tanulhat új szavakat.

Hirdetés