Szilvi00 P értékelése


Szilvi00 P>!
Emma Scott: Tausend Augenblicke

Az egyik legszívszaggatóbb és legfájdalmasabb regény, amit valaha olvastam. Ugyanakkor annyira gyönyörű is, hogy el sem tudom mondani, olvasni kell és érezni! Az utolsó harmadát végigsírtam, és már akkor biztosra vettem, hogy míg élek, velem marad Jonah és Kacey szerelmének története. Nagyon tetszett a főszereplők kapcsolatának alakulása. A rövid ismerettség ellenére, érződött, hogy mély kötődés volt kialakulóban közöttük. Mindketten jó irányba változtak. Kacey kicsapongó életmódján tudott változtatni, Jonah pedig újra közel engedett magához valakit és kitárta a szívét a lány előtt. Mindenképp külön szót érdemel Jonah védelmező és mindenre elszánt testvére, Theo. Bármit megtett vagy bevállalt volna Jonah-ért, és a spoiler. A szívem szakadt meg érte, míg Ő csendben szenvedett.
Emma Scott rendkívül szépen és választékosan ír. Mondom ezt úgy, hogy németül hallgattam a könyvet. Még így is átjött! Nemcsak az érzelmekre gondolok, hanem a leírásokra is. Tökéletesen láttam magam előtt Jonah gyönyörű, üvegből alkotott, színes csodáit.
Ha nem képzelődtem, a következő részben spoiler Ha így lesz, remélem hasonlóan lélegzetelállító történet kerekedik belőle! Bízom az írónő tehetségében!

>!
Egmont LYX, 2019
ASIN: B07VM4NVGB · Felolvasta: Tiziano Renz, Polly Nolden
5 hozzászólás

Emma Scott: Tausend Augenblicke

Emma Scott: Tausend Augenblicke

Kaceys Leben als Rockstar ist ein Tanz auf dem Vulkan, den sie nicht überlebt hätte, wäre Jonah Fletcher nicht in ihr Leben getreten. Ihn zu lieben ist ein Sprung ins Ungewisse, der größtes Glück oder größten Schmerz bringen kann. Doch ganz gleich, was kommt, Kacey weiß, dass sie nicht mehr zurück kann – und dass Jonah es wert ist, alles zu riskieren …

Hirdetés