Ács_Milán  értékelése


>!
Ács_Milán
Audrey Carlan: Elme

Chase Davis továbbra is nagyon sok nő álmainak és vágyainak netovábbja. Gondoskodó és igazán figyelmes partner. Talán már túlzottan is, ami nem baj, mert ha egy férfi igazán szeret egy nőt, akkor még a csillagokat is megpróbálja lehozni érte és neki.

A két főszereplő között az a bizonyos tűz nagyon is lángol. Jó párost alkotnak, ami a sok ágyjelenetből is kiderült. Mondhatjuk, hogy igazán sikerült egymásra hangolódniuk.
Úgy érzem, hogy ez a rész túlzottan elment a szexuális aktusok irányába. Sokkal hangsúlyosabb volt, mint az egyéb események.

A titokzatos „X” személye egy idő után szinte kitalálható volt, illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy abban majdnem 100%-ig biztos voltam, hogy ki nem lehet „X”.

Ismét szórakoztató olvasmány volt számomra ez a rész is, annak ellenére, hogy ami a legjobban izgatta a fantáziámat, arról keveset tudtam meg.
Mint ahogy azt már megszokhattuk, a legérdekesebb eseménynél fogytak el a lapok, ami most ebben az esetben nem túl nagy probléma, hiszem a következő rész is már megjelent.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a 3. részre mit tartogat még az írónő.


Audrey Carlan: Elme

Audrey Carlan: Elme

Chase azt hiszi, meg tud védeni engem. Butaság…
Senki sem képes erre.
Sajnos későn jöttem rá, hogy a zaklatóm nem a levegőbe beszél. Számára nincs határ: bármire képes, amire beteges fantáziája, zavarodott elméje, és az állítólagos szerelme készteti.
Tudnom kellett volna, hogy mire számíthatok, de a rózsákat, a képeket, a ragacsos fehérneműket, sőt még a vérrel írt névjegyet sem vettem komolyan. Hittem, hogy Chase majd mindent megold, és végül elkapják a múltam szörnyetegét.

Mekkorát tévedtem!

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Hirdetés