Kikyo értékelése


Kikyo>!
Laurelin Paige: Találj rám!

Jaj Laurelin! Ezt meg hogy sikerült összehoznod? Hogy lett két belevaló, szexi karakterből picsogó, nyáltól csöpögő romantikus maszlag? Komolyan mondom nem értem. Miért kellett elmenni a szappanoperák irányába? Ha nincs probléma, csináljunk?! Gwent néha úgy pofán tudtam volna vágni. Csak hogy magához térjen. A cselekmény… Nem igazán tudok mit mondani. Vannak vele problémáim. Sajnos meg sem közelítette az első részt. :(


Laurelin Paige: Találj rám!

Laurelin Paige: Találj rám!

Gwen Anders azért jött a Sky Launchba, hogy új életet kezdjen, és elmeneküljön a múlt sötét árnyai elől. Hamar beilleszkedik, és összebarátkozik a társmenedzserével, Alayna Withersszel, valamint a klub tulajdonosával, Hudson Pierce-szel. Noha nem a legideálisabb körülmények juttatták ide, most először érzi igazán otthon magát.
Az új élet azonban azt jelenti, hogy fel kell adnia a régit. És vannak dolgok, amiket nem akar eltemetni – akárcsak JC, a férfi, aki megtanította neki, hogyan szabaduljon fel.
A férfi, akibe nem lett volna szabad beleszeretnie. A férfi, akit nem akar elveszíteni.
Most, hogy még mindig fenyegeti a veszély, ami elől menekülni kényszerült, Gwen attól retteg, hogy sose lesz képes igazán továbblépni. Ha pedig mégis, vajon reménykedhet-e még abban, hogy JC szereti annyira, hogy eljöjjön és megkeresse őt?

Hirdetés