Ameriel értékelése


Ameriel>!
Mason Murray: Elátkozottak városa

Mason Murray: Elátkozottak városa A gonosz elszabadul

Az első 150 oldal nekem unalmas volt, nem igazán történt benne semmi. Végig azt olvastam, hogy ki kivel, merre hol. Sokszor van szóismétlés, engem irritált, amikor Harold minden mondata végén a „húsom” szerepelt.

A sejtelmes mondatok a fejezet végén elég sűrűn felbukkantak. Ez iszonyat zavaró tud lenni, mert egyből tudod, hogy hibáztak; rossz jön; nem sikerült. Néha borzongató, de semmiképp sem minden fejezet végén. Pont azt az élményt vette el, hogy nem tudom mi fog történni. Jóra gondolnak-e a karakterek?

A szereplőkkel nem volt különösebb bajom és a történet is érdekes volt, de látszik, hogy egy 25 éves könyvről beszélünk, nagyon szívesen olvasnék az írótól valami mostanit, mert volt benne potenciál.


Mason Murray: Elátkozottak városa

980 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Mason Murray: Elátkozottak városa

Badmenville egy csendes, porlepte kisváros a Sziklás-hegység tövében, s nyáron ideális pihenőhely. Egészen egy bizonyos éjszakáig…
Ronald Murphy egy huszonéves kezdő író Los Angelesben. Éppen első regényének kiadása előtt áll, ám magánéletében súlyos kudarc éri, s ezért örömmel fogadja el barátja meghívását egy kis badmenville-i kikapcsolódásra. Akkor még nem sejti, hogy hamarosan hátborzongató események főszereplőjévé válik.
Patrick Dansont egy ismeretlen erő irányítja egy félelmetesen kegyetlen forgatókönyv szerint. A különleges képességekkel bíró férfi nem ismer lehetetlent, ha a Küldetéséről van szó.
Jack Booner egy részeges, öreg farmer, aki elsőként lát meg „valamit”, amiben ott rejtőzik a mindent elpusztító gonoszság.