Ács_Milán  értékelése


Ács_Milán >!
Audrey Carlan: Test

"Rábízom mindenem: a testem, az elmém és a lelkem.
Én döntöttem így."

Nekem az írónő Calendar Girl sorozata is tetszett, de úgy érzem, hogy ez a sorozat még annál is jobb. Viszont azok az olvasók akiknek már Mia története sem tetszett és nem túlzottan erotika rajongók, na, nekik eszükbe ne jusson ebbe a könyvbe belekezdeni.

Annak ellenére mondom azt, hogy tetszett ez a sorozatindító kötet, hogy olvasás közben többször éreztem azt, ezt már valahol, más könyvben is olvastam. Persze ebben a műfajban nem könnyű és talán már nem is nagyon lehet olyan helyzetet, jelenetet írni, ami már ne szerepelt volna más erotikus könyvben is.

A szereplők Chase és Gillian…
Mit is mondhatnék? Chase Davis… engem is levett a lábamról. Teljesen együtt tudtam érezni Gillian-nel, mert az én bugyim is csúszna egy ilyen pasitól. Nálam nagyon bejön, ha egy férfi nem fél kimutatni az érzelmeit és a szeretett nőért mindenre képes. Ebben a férfiban minden olyan tulajdonság benne volt, amitől egy nő még a józan eszét is elveszíti.
Gillian is határozottan jó karakter volt a történetben. Ketten együtt pedig igazán jó párost alkottak. Az ágyban mindenképpen… A szexuális jelenet talán még sok is volt, mert párosunk kb. mint a nyulak. De, én, mint olvasó elhittem a szerelmüket, éreztem azt a féktelen vágyat és szenvedélyt, amit egymás iránt éreztek.

A szórakoztató olvasás mellett azért volt némi izgalom is, ugyan nem sok mindent tudhattunk meg a „titkos zaklatóról”, mert persze, hogy a legjobb résznél fogytak el a lapok. Nagyon kíváncsi vagyok a történet folytatására, így számomra nem kérdés, hogy fogom-e olvasni a következő részt, mert természetesen: igen!

9 hozzászólás

Audrey Carlan: Test

Audrey Carlan: Test

Különösen az olyan férfiak, mint Chase Davis. A jóképű, intelligens, gazdag és befolyásos férfi, akivel szemben egy fikarcnyi esélyed sincs.
Nem akartam őt magamnak.
Nem akartam vágyni rá.
Nem akartam belehabarodni.
De Davisnek képtelenség nemet mondani. Némán hagytam, hogy letaglózzon az arroganciája, a megingathatatlan önbizalma, és az ellentmondást nem tűrő hevessége.
Akkor lépett az életembe, amikor a múltbéli kapcsolataim romjait magam mögött hagyva éppen kezdtem talpra állni. Barátnőm javaslatára adtam neki egy esélyt, ő pedig úgy elvakított, hogy nem láthattam az igazságot.

A férfiak tönkreteszik a nőket? Nem. Az igazság az, hogy elpusztítják őket.
Minden lehetséges módon.

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Hirdetés