Laura_Bakos értékelése


Laura_Bakos>!
Audrey Carlan: Test

Nem voltak nagy elvárásaim a könyvvel kapcsolatban. A fülszöveg hiányos, vagy talán én vagyok az egyedüli, aki nem tudja így rendesen értelmezni az elejét. A cselekményről annyit, hogy 20 oldalból állna, ha nem lenne benne erotika. Idegesítő karakterek, pláne a női karakter, akinek még a nevét sem tudtam megjegyezni. Őszintén, egyszer megéri elolvasni, de többször nem hiszem.

2 hozzászólás

Audrey Carlan: Test

Audrey Carlan: Test

Különösen az olyan férfiak, mint Chase Davis. A jóképű, intelligens, gazdag és befolyásos férfi, akivel szemben egy fikarcnyi esélyed sincs.
Nem akartam őt magamnak.
Nem akartam vágyni rá.
Nem akartam belehabarodni.
De Davisnek képtelenség nemet mondani. Némán hagytam, hogy letaglózzon az arroganciája, a megingathatatlan önbizalma, és az ellentmondást nem tűrő hevessége.
Akkor lépett az életembe, amikor a múltbéli kapcsolataim romjait magam mögött hagyva éppen kezdtem talpra állni. Barátnőm javaslatára adtam neki egy esélyt, ő pedig úgy elvakított, hogy nem láthattam az igazságot.

A férfiak tönkreteszik a nőket? Nem. Az igazság az, hogy elpusztítják őket.
Minden lehetséges módon.

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Hirdetés