evi1234 értékelése


>!
evi1234
Audrey Carlan: Elme

Ez a könyv jobban tetszett, mint az előző része. Kétségkívűl izgalmasabb volt és fényderült a titokzatos zaklató kilétére is. spoiler Kaptunk néhány részletet az ő szemszögéből is, és kiderült, hogy sokkal betegebb, mint eddig bárki gondolhatta volna. Végig nagyon okosnak gondolta magát, viszont a 2 gyilkossági kíséreltéből, egy sem járt sikerrel, ellenben nagyon sok ártatlan áldozatot szedett. spoiler.
A történetben egyetlen karakter volt akit nem bírtam, és az nem más mint Chase anyja. Colleen is bántalmazott nő volt, ezért arra számítottam, hogy érez Gillian iránt némi empátiát. De egyáltalán nem mutatott felé megértést. Végig ellenséges volt Gillian-nel és éreztette vele, hogy sérült, ezért nem elég jó Chas-nek. Egyszerűen undorítónak találtam a viselkedését spoiler
Az erotikus jelentek ezúttal is nagyon magas számban voltak jelen. Egy idő után már unalmassá és kiszámíthatóvá vált, hogy Gillian-nek és Chas-nek elég egyetlen érintés és máris egymásnak esnek. Egyszerűen már túl sok volt, amit műveltek.
Összeségében nézve, felülmúlta az előző könyvet. A befejezés pedig olyan, hogy muszáj elolvasni a folytatást. A 3. kötethez nagy reményeket fűzök, remélhetőleg még ennél a könyvnél is jobb lesz.


Audrey Carlan: Elme

Audrey Carlan: Elme

Chase azt hiszi, meg tud védeni engem. Butaság…
Senki sem képes erre.
Sajnos későn jöttem rá, hogy a zaklatóm nem a levegőbe beszél. Számára nincs határ: bármire képes, amire beteges fantáziája, zavarodott elméje, és az állítólagos szerelme készteti.
Tudnom kellett volna, hogy mire számíthatok, de a rózsákat, a képeket, a ragacsos fehérneműket, sőt még a vérrel írt névjegyet sem vettem komolyan. Hittem, hogy Chase majd mindent megold, és végül elkapják a múltam szörnyetegét.

Mekkorát tévedtem!

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Hirdetés