RealRedzsy értékelése


>!
RealRedzsy
Laurelin Paige: Találj rám!

Húha…hát nehéz.
Nehéz mert az első és a második rész között olvastam a Örökké őrizlek könyvét az irónőnek és nekem az a tökéletes.
Valahogy ez közel sem érte el azt a hatást nálam. Nem kedveltem meg a szereplőket sem… Nem volt persze rossz de mégis kicsit csalódtam. Sajnálom hogy így alakult de talán ha később újra fogom olvasni nem Hudson és Alayna története után akkor jobb is lehet :D


Laurelin Paige: Találj rám!

Laurelin Paige: Találj rám!

Gwen Anders azért jött a Sky Launchba, hogy új életet kezdjen, és elmeneküljön a múlt sötét árnyai elől. Hamar beilleszkedik, és összebarátkozik a társmenedzserével, Alayna Withersszel, valamint a klub tulajdonosával, Hudson Pierce-szel. Noha nem a legideálisabb körülmények juttatták ide, most először érzi igazán otthon magát.
Az új élet azonban azt jelenti, hogy fel kell adnia a régit. És vannak dolgok, amiket nem akar eltemetni – akárcsak JC, a férfi, aki megtanította neki, hogyan szabaduljon fel.
A férfi, akibe nem lett volna szabad beleszeretnie. A férfi, akit nem akar elveszíteni.
Most, hogy még mindig fenyegeti a veszély, ami elől menekülni kényszerült, Gwen attól retteg, hogy sose lesz képes igazán továbblépni. Ha pedig mégis, vajon reménykedhet-e még abban, hogy JC szereti annyira, hogy eljöjjön és megkeresse őt?

Hirdetés