Keissye  értékelése


Keissye >!
Lőrinc László: 25 szelfi az Árpád-korból

Egyszerűen zseniális.
Soha nem voltam töri zseni, mindig szerettem volna megtanulni, érteni hozzá, de valahogy csak a magolásig jutottam, ez a sok név és évszám mindig megkavart.
Valószínűleg az sem segített, hogy minden töri tanárom unalmasan lehadarta az anyagot és kész.
Ennek a felépítése, ahogy lépésről-lépésre végig megy az Árpád-koron nagyon tetszik, egyszerűen úgy érzem most a káosz rengeteg összeállt a fejemben, legalabbis ez a kis töredéke.
Azon sajnos ez a könyv se tud változtatni, hogy az agyamban van egy „évszám-feketelyuk”, de segített lineárisan megérteni.
Viccesek a szelfik és a kommentek, de csak vicckönyv lenne magyarázatok nélkül.
Na meg az ismétlés, az egymásra utalások két szelfiknél, ezek mégjobban mélyítették a tudást.
Szerintem ez a mai és a következő nemzedéknek hatalmas segítség lehet. (:
Hihetetlen nehéz lehetett ezt megírni…
Vicces, érdekes, ízléses és képes tanítani.
Várom a folytatást! :D


Lőrinc László: 25 szelfi az Árpád-korból

Lőrinc László: 25 szelfi az Árpád-korból

Honfoglalás, csata, királyi esküvő – vajon milyen szelfiket posztoltak volna ezekről az eseményekről Árpád-kori eleink, ha íj, bárd és lúdtoll helyett okostelefont tartanak a kezükben? Merthogy lelkesen posztoltak és kommenteltek volna, az tuti.

Árpád vezér, István király, Gizella királyné, Szent Margit vagy épp Gellért püspök ezeken a rendhagyó történelemórákon hús-vér emberként jelennek meg: örülnek, sírnak, és persze húzzák egymást.

És hogy mi történhetett valójában – mi az, amit a történészek biztosan tudnak –, a fejezetek végén található összefoglalókból derül ki.

Hirdetés