evi1234 értékelése


evi1234>!
Audrey Carlan: Test

Gillian-nek egyetlen dolgot kellett volna észben tartania ahoz, hogy semmi problémája ne legyen: Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el.
Szegény, valószínűleg nem hallotta még ezt a mondást, mert pont az ellenkezőjét csinálta. Justin éveken keresztül bántalmazta, Gillian azonban eltűrte és kitartott mellette. Ezzel ellentétben Chase mindent megadott neki, viszont Gillian folyton menekült előle és hiszti rohamot kapott az utcán,spoiler Mindenki oda lett volna a boldogságtól, ha valaki elhalmozza ajádékokkal, mindenben támogatja és még szereti is. Gillian azonban, állandóan kételkedett benne. Maga a sztori lehetett volna érdekes….ha jól meg lett volna írva. Elég lapos volt, de azért, hogy ez kompenzálva legyen, tele volt erotikus jelenetekkel. A karaktereknek szinte semmi egyedisége nem volt. Konkrétan ugyan olyanok voltak, kisebb eltérésekkel. Gillian és az összes barátnője is, bántalmazott nők voltak, mindannyian hasonló személyiséggel rendelkeztek. Emellett mindhárman tökéletes külsővel lettek megáldva. Akárcsak Mr. Tökély (Chase) és az összes rokona. spoiler Miután Chase és Gillian összejöttek, Gillian úgy gondolta, hogy felcsap kerítőnőnek és pár nap alatt, mindegyik barátnőjének intézett egy-egy tökéletes pasit. A könyv utolsó 20 oldala kezdett érdekessé válni, amikor feltűnt egy titokzatos zaklató + Chase exe is okozott némi bonyodalmat. Azoban amikor már tényleg elkezdődött volna a lényeg, a könyvnek egyszer csak vége lett. Eléggé csalódott voltam, mert olyan érzésem volt, mintha az egész könyv csak egy előzménye lett volna, a valódi történetnek. A folytatásnak mindenképpen adok egy esélyt, hátha érdekesebb lesz.


Audrey Carlan: Test

Audrey Carlan: Test

Különösen az olyan férfiak, mint Chase Davis. A jóképű, intelligens, gazdag és befolyásos férfi, akivel szemben egy fikarcnyi esélyed sincs.
Nem akartam őt magamnak.
Nem akartam vágyni rá.
Nem akartam belehabarodni.
De Davisnek képtelenség nemet mondani. Némán hagytam, hogy letaglózzon az arroganciája, a megingathatatlan önbizalma, és az ellentmondást nem tűrő hevessége.
Akkor lépett az életembe, amikor a múltbéli kapcsolataim romjait magam mögött hagyva éppen kezdtem talpra állni. Barátnőm javaslatára adtam neki egy esélyt, ő pedig úgy elvakított, hogy nem láthattam az igazságot.

A férfiak tönkreteszik a nőket? Nem. Az igazság az, hogy elpusztítják őket.
Minden lehetséges módon.

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Hirdetés