Orsi999 értékelése


>!
Orsi999
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Már csak nagyon minimálisan emlékeztem a sorozat első részére, de annyit tudtam, hogy tetszett. Így nem is volt kérdés, hogy elolvasom-e ezt.
Az elején egy kicsit nehezen rázódtam bele, míg teljesen eszembe nem jutottak az első könyv történései. De utána csak úgy faltam a sorokat.
Imádtam minden egyes sorát. A szereplőket egyből megkedveltem, főleg Gabyt, aki néhány tulajdonságával nagyon hasonlít rám. Meg persze Lex sem hanyagolható. Az ő párosukat imádtam, voltak olyan részek, amikor konkrétan hangosan felnevettem.
Ian ebben a részben valahogy nem hozta a formáját, nagyon lapos lett a karaktere.


Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement – A randiguru szárnysegéde

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Szárnysegéd Bt. kettes számú szabálya: Soha ne mutasd ki, hogy mennyire akarod a másikat!

Lex utálja Gabyt. Gaby utálja Lexet. Legalább kölcsönös az érzés, nem? Lex nem tehet mást, igyekszik túlélni azokat a heteket, amikor kiképezi Gabyt a Szárnysegéd Bt. munkatársává, és kész. Igen ám, de miután elkezdenek együtt dolgozni, majd’ szétveti őket a szexuális feszültség. Lex nem tudja eldönteni, hogy megfojtsa a lányt, vagy felrakja a legközelebbi strapabíró asztalra.

Gabynak van egy titka. Egy olyan dolog, amit nemcsak a legjobb barátja, de az ellensége elől is titkol. A határok lassan elmosódnak. Lex egyre kevésbé az a gazfickó, akinek Gaby tartotta, és… kezd valami egészen mássá alakulni az, ami köztük van. Gaby mindig is utálta, hogy kicsit vonzódik Lexhez – egyetlen informatikus hallgatónak sem szabadna ilyen jó testének lennie, és ilyen jól kinéznie szemüvegben –, mert „Lex Luthor” egy gonosz nőfaló. Veszélyes. Gabynak távol kellene tartania magát tőle. Nagyon-nagyon távol… De hát mindig is vonzotta a veszély.

Mi van akkor, ha kezdesz beleesni az ellenségedbe?

Hirdetés