Beusom24 értékelése


>!
Beusom24
Audrey Carlan: Elme

Huu, hát mindenestre jobban tetszett egy kicsivel, mint az első rész. Talán csak is azért mert a leg végéig, teljesen másra számít az ember, h ki is üldözi a csajt. Itt is állandó a szex jelenet, komolyan ezek olyanok mint a nyulak, általában szeretem az olyan könyveket amik erotikusak, de ezt nem, valami miatt . Mielőtt neki láttam ennek a résznek, ujbol el kellett olvasnom az első részt, mert fogalmam sem volt, mi is volt benne, pedig kb 1 hónapja olvastam. Mindenesetre kíváncsi leszek a folytatásra, h mi is lesz.


Audrey Carlan: Elme

Audrey Carlan: Elme

Chase azt hiszi, meg tud védeni engem. Butaság…
Senki sem képes erre.
Sajnos későn jöttem rá, hogy a zaklatóm nem a levegőbe beszél. Számára nincs határ: bármire képes, amire beteges fantáziája, zavarodott elméje, és az állítólagos szerelme készteti.
Tudnom kellett volna, hogy mire számíthatok, de a rózsákat, a képeket, a ragacsos fehérneműket, sőt még a vérrel írt névjegyet sem vettem komolyan. Hittem, hogy Chase majd mindent megold, és végül elkapják a múltam szörnyetegét.

Mekkorát tévedtem!

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Hirdetés