Hópárduc P értékelése


Hópárduc P>!
Laurelin Paige: Találj rám!

Ismét itt vagyunk, egy folytatásnál. :)
A történet szép fordulatot vett, a „tékozló fiú” visszatért.
Kicsit esetlenek a szereplők a könyv elején, de később már izzik a levegő körülöttük. Ripsz-ropsz jegyesség, házasság, terhesség és bonyodalmak.
Nem volt rossz, hogy nem húzta el az időt az írónő, de kicsit így összecsapottnak tűnt a történet.
Gwen néha kiakasztott….főleg az elején. Ha, pedig tényleg annyira várta JC visszatértét és annyira szerette, akkor ezeket a „félrelépéseket” végképp nem értem. :(
A vége szépen lezárt.


Laurelin Paige: Találj rám!

Laurelin Paige: Találj rám!

Gwen Anders azért jött a Sky Launchba, hogy új életet kezdjen, és elmeneküljön a múlt sötét árnyai elől. Hamar beilleszkedik, és összebarátkozik a társmenedzserével, Alayna Withersszel, valamint a klub tulajdonosával, Hudson Pierce-szel. Noha nem a legideálisabb körülmények juttatták ide, most először érzi igazán otthon magát.
Az új élet azonban azt jelenti, hogy fel kell adnia a régit. És vannak dolgok, amiket nem akar eltemetni – akárcsak JC, a férfi, aki megtanította neki, hogyan szabaduljon fel.
A férfi, akibe nem lett volna szabad beleszeretnie. A férfi, akit nem akar elveszíteni.
Most, hogy még mindig fenyegeti a veszély, ami elől menekülni kényszerült, Gwen attól retteg, hogy sose lesz képes igazán továbblépni. Ha pedig mégis, vajon reménykedhet-e még abban, hogy JC szereti annyira, hogy eljöjjön és megkeresse őt?

Hirdetés