Detty77  értékelése


Detty77 >!
Laurelin Paige: Találj rám!

Ez igen♥♥A folytatásban minden benne volt! Izgalom, szenvedély, rengeteg érzelem! Igazi Laurelin Paige, imádom!! Aggódtam értük, velük izgultam és nagyon féltem, hogy JC-nek nem marad más választása… de az élet a legnagyobb rendező!!! Layne-t imádtam, ahogy már a korábban megírt történetekben is, igazi barát♥ Norma egy anyatigris, remélem, Boyddal boldogok lesznek! Ben egy tüneményes figura!! Nagyon tetszett!!!


Laurelin Paige: Találj rám!

Laurelin Paige: Találj rám!

Gwen Anders azért jött a Sky Launchba, hogy új életet kezdjen, és elmeneküljön a múlt sötét árnyai elől. Hamar beilleszkedik, és összebarátkozik a társmenedzserével, Alayna Withersszel, valamint a klub tulajdonosával, Hudson Pierce-szel. Noha nem a legideálisabb körülmények juttatták ide, most először érzi igazán otthon magát.
Az új élet azonban azt jelenti, hogy fel kell adnia a régit. És vannak dolgok, amiket nem akar eltemetni – akárcsak JC, a férfi, aki megtanította neki, hogyan szabaduljon fel.
A férfi, akibe nem lett volna szabad beleszeretnie. A férfi, akit nem akar elveszíteni.
Most, hogy még mindig fenyegeti a veszély, ami elől menekülni kényszerült, Gwen attól retteg, hogy sose lesz képes igazán továbblépni. Ha pedig mégis, vajon reménykedhet-e még abban, hogy JC szereti annyira, hogy eljöjjön és megkeresse őt?

Hirdetés