K_A_Hikari P értékelése


>!
K_A_Hikari P
Joyce Maynard: Nyárutó

Úgy látszik, mostanában nem sikerül igazán jó, beszippantós könyveket találnom.
Ez a regény már legalább két éve ül a polcomon, de egyszerűen nem volt kedvem/hangulatom olvasni, mindig más került a kezembe.
Aztán betettem a Nagy Nyári Olvasmánylista alapelemei közé, szóval végül mégis sorra került.
Most, hogy befejeztem, azt kell mondanom, nem igazán vagyok tőle elájulva.
Az első körülbelül 80 oldalt elolvastam egyszerre milyen előnyei vannak, ha az embernek nincs melója a munkahelyen part 1, de aztán leült. Nem volt kedvem folytatni, napokig ki se nyitottam, és erősen gondolkodtam a félbehagyáson is. Aztán mégis csak úgy voltam vele, hogy lassan már elolvastam a felét (valami mégis csak lehet a könyvben, ha eddig eljutottam), szóval befejezem.
Így is történt, de egyáltalán nem lett maradandó élmény.
A szereplőket nem tudtam megkedvelni, a motivációjukat nem voltam képes megérteni, a cselekmény meg szinte alig történt.
Azt se értettem, hogy miért kellett a végén spoiler
Olvastam már ennél sokkal jobb történetet is.
A filmet valamikor megnézem majd, hátha az tetszene.

U.I.: De legalább a filmes borító szuper lett, nagyon illik a történethez.


Joyce Maynard: Nyárutó

Joyce Maynard: Nyárutó

Közeledik a nyár vége, a munka ünnepe fullasztó hőséggel köszönt a New Hampshire-i Holton Millsre, ahol a magányos, tizenhárom éves Henry többnyire tévénézéssel, olvasással és álmodozással üti el az idejét; egyetlen társasága elvált és érzelmileg labilis anyja. Az ünnepi hétvége előtti csütörtökön azonban egy titokzatos, vérző férfi, Frank kér segítséget Henrytől. A következő öt nap alatt Henry megismeri az élet legfontosabb leckéit, a féltékenység torokszorító fájdalmát, az árulás erejét, hogy áldozatot kell hoznunk a szeretteinkért – és hogy érdemes várni az igazi szerelemre.

Hirdetés