pveronika  értékelése


pveronika >!
Mia Sheridan: Savaged

Elkezdeni egy Mia Sheridan történetet mindig olyan érzés számomra, mint amikor kisgyerekként önfeledt izgatottsággal bontogattam az ajándékokat karácsonykor. Sohasem tudom, hogy mi fog rejtőzni a csomagolás alatt, de annyiban biztos lehetek, hogy nagy valószínűséggel valami egészen meglepő dolog vár majd rám.

Mark Gallagher nyomozó egy montanai kisvárosba érkezik, hogy felderítsen két rejtélyes halálesetet. A nyomozáshoz segítségül hívja Harper Ward-ot, aki helyi idegenvezetőként dolgozik a város melletti vadonban. Segítségére azért van szükség, mert az egyik haláleset az erdő mélyén történt, és a gyilkosságokhoz köthető egyetlen személy nem más, mint a vadon közepén élő (vad)ember, Lucas. A férfit nagy rejtély övezi: nincs vezetékneve, semmit nem tudni a múltjáról, és szinte elképzelhetetlen, hogy hogyan volt képes egyedül túlélni a vadonban gyermekkorától kezdve. Nem tudni, hogy Lucas hogyan kapcsolódik a gyilkosságokhoz, de Harper azonnal érzi, hogy bár kívülről vadnak tűnik, belül egy igazán szelíd, intelligens ember rejtőzik, aki semmiképpen sem lehetett a gyilkos. Azonban ahogy egyre próbálják felderíteni az esetet, egyre több különös információ kerül napvilágra…

Valami elképesztő módon meglepő, váratlan és egy kicsit megdöbbentő is volt ez a történet. Voltak részek, amiket a történet haladtával ki lehetett következtetni, de olyan fordulatokat is tartogatott a könyv, amire egyáltalán nem számítottam. Ez egy izgalmas krimi, és egy szépséges szerelmi történet is volt egyben. Mia Sheridan igazán tudja, hogy hogyan építsen fel rétegről rétegre, tökéletesen és brilliánsan egy történetet és a hozzá tartozó karaktereket. Tényleg zseniális volt, az írónő gyönyörű stílusáról nem is beszélve. Lucas kiemelkedő szereplő volt. Nagyon tetszett, ahogy a vadság és a szelídség keveredett benne, és számtalanszor szakadt meg érte a szívem. Lucas és Harper nagyon jó párost alkottak, és nagyon tetszett Harper végtelen türelme a férfival szemben, és annyira jó volt látni ahogy segített Lucas-nak kinyitni a világot.

Aki szerette az Archer's Voice-t, szerintem azok számára ez a könyv is hamar kedvenccé válik majd. Hihetetlenül lebilincselő, egyedi, szívmelengető és izgalmas történet volt. Őszintén ajánlom!

6 hozzászólás

Mia Sheridan: Savaged

Mia Sheridan: Savaged

A new heart-pounding, suspenseful, and supremely romantic novel from New York Times bestseller, Mia Sheridan.

When wilderness guide, Harper Ward, is summoned to the small town sheriff’s office in Helena Springs, Montana, to provide assistance on a case, she is shocked to find that their only suspect in the double murder investigation is a man described as a savage.

But the longer she watches the man known only as Lucas, on the station surveillance camera, the more intrigued she becomes. He certainly looks primitive with his unkempt appearance and animal skin attire, but she also sees intelligence in his eyes, sensitivity in his expression. Who is he? And how is it possible that he’s lived alone in the forest since he was a small child?

As secrets begin to emerge, Harper is thrust into something bigger and more diabolical than she ever could have imagined. And standing right at the center of it all, is Lucas. But is he truly the wild man he appears to be? A cold blooded killer? An innocent victim? Or a perplexing mix of all three?

Harper must find out the answers to these questions because the more time she spends with him, the more she risks losing her heart.

Hirdetés