Navi P értékelése


>!
Navi P
Nora Roberts: Örvénylés

Ez most nagyon jól esett :)
A régi, jól megszokott NR karakterek, történetvezetés.
A sors által eggyé kovácsolt közösség, a közös cél, miközben az egyéni sorsukat is irányítják, megtalálják a párjukat.
Ez a jobbik fajta boszis sorozata NR-nek, nagyon tetszik a környezet, a Nővérek Szigete, tetszik az összetartozás, hogy nem mindenki rögtön borul a másik nyakába.
Evan egy szörnyeteg, megkapta, ami jár neki.
Kíváncsi vagyok a folytatásra :)


Nora Roberts: Örvénylés

Nora Roberts: Örvénylés

A New York Times bestsellerírónője, Nora Roberts olvasók millióit kápráztatta el a barátságról, az elveszett szívekről, legendákról, szerelemről és vágyról szóló megható történeteivel. A Három Nővér szigetének legendáját feldolgozó trilógia első kötetében visszatér New England kísértő partjaihoz – és a három szenvedélyes és erős akaratú nő életének alakulásához…
Amikor Nell Channing megérkezik a bájos Három Nővér szigetére, úgy érzi, végre sikerült szadista férje látóköréből kiszakadnia, és hosszú hónapok után megnyugodhat egy kicsit.
A sziget különös története 1692-ig nyúlik vissza, a három boszorkány titokzatos szerelméig, akiknek leszármazottjai még ma is ott élnek. Nellnek fel kell magában fedeznie és felszínre kell hoznia azt a mágikus erőt és képességet, amellyel megmentheti saját magát és szerelmét, Zach Todd seriffet. A harcban nincs egyedül – nővérei bűbájos hatalmukkal és szeretetükkel védik őt.

Hirdetés