dagikám értékelése


>!
dagikám
Chris Carter: Kivégzés

Újból egy fantasztikus és hátborzongatóan morbid regényét olvashattam az írónak. Erre szerintem születni kell, hogy valaki ennyire beteg gyilkossági módszereket találjon ki, de nekem nagyon bejön. Mesterien tudja fokozni a hangulatot, és az ember alig várja, hogy lapozhasson már, hogy derüljön már ki végre, hogy mi lesz a következő lépés, ki a tettes. Maga a történet, a nyomozás csillagos 5-ös. Végig izgultam, hogy ki az elkövető és mikor már lenyugodtam, hogy minden a helyére került lett eg ycsavarintás a végére.
Még jó, hogy meg van a következő rész is :D


Chris Carter: Kivégzés

Chris Carter: Kivégzés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Robert Hunter és Carlos Garcia hajnalban érkeznek a tetthelyre. A helyszínelőszalagok mögött egy fehér templom húzódik meg a lámpák fényében. Képeslapra való látvány így, karácsony előtt. Ami azonban az épületben várja a két nyomozót, cseppet sem az: mindenhol vér, összefröcskölt padló, vérben ázó oltár és egy holttest reverendában, kutyafejjel a nyakán. Ki és miért változtatta mészárszékké a katolikus templomot? Mit jelent a holttest mellkasára festett szám? Nem ő lenne az első áldozat, netán újabbak következnek?

A Hunter-Garcia-páros egy brutális sorozatgyilkos nyomába ered, vállt vállnak vetve, sokszor feletteseik parancsa ellenében haladnak előre megállíthatatlanul, hátha valakit még megmenthetnek a rémálomtól. A gyilkos ugyanis nem mást akar, mint valóra váltani az áldozatai rémálmát – mert ismeri a múltjukat, a titkaikat, a legnagyobb félelmüket, és tudja, hogyan fokozza még tovább a rettegést. A végsőkig.

Hirdetés