Emese_Szilágyi92 értékelése


Emese_Szilágyi92>!
Audrey Carlan: Test

Kifejezetten tetszett az írónőnek ez a könyve. Jobban, mint a Calendar Girl. Nem mondom, hogy olyan a történet, amit még sosem olvastam, de az írónő stílusa, a cselekmény gördülékenysége, a szavak megválasztása kifejezetten könnyű és szórakoztató olvasmánnyá teszik. Emellett tetszik benne az is, hogy mind a két főszereplő sérülten került bele a kapcsolatba. Így jobban érthető, hogy szinte azonnal egymásra hangolódtak. Az pedig, hogy ki lehet a titokzatos zaklató… na hát bárki a volt barátot is beleszámítva. Ezzel kifejezetten jól fent tudja tartani az írónő az érdeklődést és meglepetést is tud okozni, amit szerintem meg is fog tenni.
Természetesen az exeket utálom már az első perctől fogva. :D
Gillian és Chase is kifejezetten szimpatikusak. Gilliannek a nagy szája tetszik, illetve, hogy milyen keményen tud dolgozni a céljaiért. Chase pedig, tipikus alfa. :D Mondjuk, amikor kedvesen viselkedett a volt barátnőjével, megcsapkodtam volna. De amikor rendesen a sarkára állt, magamban felkiáltottam, hogy „ezaz”.
Szóval tetszett, és várom a folytatást.


Audrey Carlan: Test

Audrey Carlan: Test

Különösen az olyan férfiak, mint Chase Davis. A jóképű, intelligens, gazdag és befolyásos férfi, akivel szemben egy fikarcnyi esélyed sincs.
Nem akartam őt magamnak.
Nem akartam vágyni rá.
Nem akartam belehabarodni.
De Davisnek képtelenség nemet mondani. Némán hagytam, hogy letaglózzon az arroganciája, a megingathatatlan önbizalma, és az ellentmondást nem tűrő hevessége.
Akkor lépett az életembe, amikor a múltbéli kapcsolataim romjait magam mögött hagyva éppen kezdtem talpra állni. Barátnőm javaslatára adtam neki egy esélyt, ő pedig úgy elvakított, hogy nem láthattam az igazságot.

A férfiak tönkreteszik a nőket? Nem. Az igazság az, hogy elpusztítják őket.
Minden lehetséges módon.

Figyelem! Ezt a könyvet szigorúan tizennyolc év feletti olvasóknak ajánljuk a felkavaró szövegezés, illetve a szexuális tartalmak miatt.

Hirdetés