kocybaba P értékelése


>!
kocybaba P
Jeaniene Frost: Második kísértés

Ha muszáj lenne választanom az első két rész közül, akkor nekem az első jobban bejött valamivel. Itt ugyanis rögtön az elején Vlad és Leila is próbára tette a türelmemet. Ki nem állhatom ha a párosok spoiler, de beláttam, hogy szükséges volt, és aztán később egy rossz szavam se akadt. Ha néha döcögősen is, de azért csiszolódik a kapcsolatuk és továbbra is kitartok amellett, hogy kitűnő párost alkotnak. Imponált az új, nyíltabb spoiler Vlad és összességében Leilat is ugyanúgy kedveltem, mint eddig. Örülük, hogy rendeződtek köztük a főbb érzelmi viszonyok, és hogy azért alakultak a háttérben is a dolgok. Már csak akkor lennék boldogabb, ha a következő rész a kezembe lenne!


Jeaniene Frost: Második kísértés

Jeaniene Frost: Második kísértés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Sötétség Hercegével randevúzni nem könnyű…

Leilát cserbenhagyják a képességei, és már nem tudja, mit tartogat számára a jövő. Ha ez még nem lenne elég, a szeretője, Vlad is távolságtartóan viselkedik vele. Bár Leila csak egy egyszerű halandó, ugyanakkor modern nő is, aki nem tűri az idők végeztéig az elutasítást – főleg attól a sötéten jóképű vámpírtól nem, aki még mindig nem ismeri el, hogy szerelmes belé.

A körülmények úgy hozzák, hogy Leila visszatér a karneválosok közé, de beüt a tragédia, és hirtelen egy gyilkos célkeresztjében találja magát, aki közelebb ólálkodik, mint gondolná. Leilának el kell döntenie, kiben bízik: a tüzes vámpírban, aki magasabbra korbácsolja szenvedélye lángját, mint bárki, vagy a megkínzott lovagban, aki több szeretne lenni egyszerű barátnál? A veszély már a közelben jár, és elég egyetlen rossz lépés, hogy Leilát az örök kárhozat várja.

Döntenie kell: örök szerelem vagy örök magány.

Hirdetés