kocybaba P értékelése


>!
kocybaba P
Jeaniene Frost: Első lobbanás

Frost most is elsőosztályú szórakozást nyújtott. Igaz, Vlad nem bírta felülmúlni Bonesékat és valószínűleg soha nem is fogja letaszítani őket a trónról, de úgy volt jó, ahogy volt.:) Teljes mértékben kielégítette az elképzelésemet, és bár már olvastam ezt részt jó pár éve rajongóiban, az élményt egyáltalán nem csorbította. Megint újként tudtam megélni a történetet és minden oldalát élveztem. Szerintem Leila kifogástalanul illeszkedett Vlad karakteréhez a nagy szájával, a szellemes gondolataival és a képességeivel. Bírtam őket együtt, a surlódásaikat, az izzást köztük, a vérbeli adok-kapokot, az utolsó pontig mindent. Azt hiszem méltó társat kapott az arrogáns, mogorva, kegyetlen, de a sajátjait végletekig védelmező vámpír.


Jeaniene Frost: Első lobbanás

Jeaniene Frost: Első lobbanás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Leila egy sötét erővel megátkozott halandó…
Miután egy tragikus gyerekkori baleset szétzúzta az álmait, Leila nem gondolta volna, hogy ennél rosszabb is következhet, de tévedett. Rájött ugyanis, hogy hatalma van az elektromosság felett, mi több, egyetlen érintéssel látja az emberek fejében lakó legsötétebb gondolatokat. Az élete magányra ítéltetett… Legalábbis így hitte, amíg az éjszaka teremtményei el nem rabolták, és arra nem kényszerítették, hogy telepatikus segítséget kérjen a világ leghírhedtebb vámpírjától.

Ő az éjszaka hercege…
Vlad Tepesh inspirálta minden idők legismertebb vámpírlegendáját – de semmi esetre sem szabad Drakulának hívni! Képes irányítani a tüzet, ez teszi a legrettegettebb vámpírrá. Azonban ellenségei új fegyvert találtak ellene: egy gyönyörű halandót, akinek legalább olyan félelmetes a hatalma, mint neki.

Amikor Leila és Vlad találkoznak, azonnal fellobban köztük a mindent elemésztő szenvedély. Akad azonban valaki, aki porig akarja égetni őket. Vajon mi mindent kell feláldozniuk, hogy megállítsák az ellenséget?
A lány érintése hatalommal bír, a férfi csókja az örök életet rejti…

Hirdetés