Futóhomok értékelése


Futóhomok>!
Jesztl József – Lencse Máté: Jól játszani

Mindegyik gyerekünknek szoktunk tanévzáróra „jutalomkönyvet” adni, no meg oklevelet. Az ovisunk idén ezt kapta és innen is köszi, @Hintafa, hogy felhívtad a figyelmet erre a játékos könyvre, ami már több vonatozáson is velünk volt. Zsombi kedvence a gyűjteményből a Mocsárjárás című társas:)


Jesztl József – Lencse Máté: Jól játszani

Jesztl József – Lencse Máté: Jól játszani

Nem tudtok úgy együtt játszani, hogy ne legyen veszekedés a vége? Mindig a nagyobb testvér nyer, és ezért a kisebbnek nincs kedve játszani?

Ebben a könyvben 7 táblás játékot találtok: a játékok alapját olyan közismert, klasszikus játékok adják, mint az amőba, a sakk vagy a dáma, de mindegyik alaposan meg van csavarva! Ráadásul mindegyikhez három variációt is bemutatunk, amelyek kisebb-nagyobb előnyt nyújtanak a gyengébb játékosnak. Jesztl József és Lencse Máté játékpedagógusok megmutatják, hogyan lehet jól játszani, úgy, hogy a kezdők, kisebbek is egyenrangúan szálljanak be a játékba, mégis megmaradjon a játék izgalma, és mindenki kihozza magából a legtöbbet. Játék közben még azt is megtanulják a gyerekek, hogy milyen érzés esélyt adni és elfogadni az előnyt.

Gyerekeknek és felnőtteknek

Hirdetés