Vác_nembéli_István_fia_istván értékelése


>!
Vác_nembéli_István_fia_istván
Hernád Péter: Alakváltó

Először is végre itt van olvashatóm , Az a három év elég sok volt, két rész között ,igaz volt mit olvasni szóval nem is akkor probléma.
Nem tudom ki, hogy van vele de én Alakváltót kedveltem, legalábbis ahogy szívatta a gazdagokat és híreseket. Max csak azt nem volt szép ahogy a csajokkal bánt de hát nem lehet mindenki tökéletes. Vámpírok ismert nevek a történelem lapjairól , utálom őket ha nem kegyetlenek, durvák kivéve ha az Angelt és Spike-t őket kedveltem ha – ha romantikusok de szerencsére ez a veszély most nem fenyegetett .
Nem spoiler győznek a jók igaz azért van 1-2 csavar azért a végén , hogy a győzelem ne legyen teljes.
Összességében egy nagyon ütős regény lett érdemes elolvasni.


Hernád Péter: Alakváltó

Hernád Péter: Alakváltó

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Szuperhősök. Különleges képességekkel bíró, álruhás jótevők. A képregények és a mozivászon sztárjai. Rendszerint Amerikához szokás kötni őket, pedig…

Jáger Dénest hidegen hagyja a szuperhősködés: kizárólag a saját érdekében hajlandó használni alakváltó képességét, és ebben nem ismer határokat. Ettől még lehetne kedves csirkefogó vagy szeretnivaló zsivány, de Alakváltót más fából faragták. Ő besurranó tolvaj, rögeszmés csaló és gátlástalan erőszaktevő. Bármerre viszi az útja, könnyek, romok és tönkrement életek maradnak mögötte.

Az sem fékezheti meg, hogy ámokfutása során számolatlanul gyűjti az ellenségeket. Mire felnőttkorba lép, már a sarkában van a befolyásos oligarcha, a rettegett maffiavezér, a bosszúszomjas rendőrkapitány, de még a tántoríthatatlan riporternő és a Magyarország békéje fölött őrködő szuperhős-csapat is.

Ám Alakváltó még ekkor sem képes leállni; csak azután kezdi érezni a vesztét, amikor ártó hatalmak világuralmi összeesküvésébe keveredik, és a túlélésért vívott harcban a különleges képességén kívül csakis ellenségei segítségére számíthat…

A Garabonciás Osztag sorozat első két kötetében a magyar szuperhősök saját démonaikkal harcoltak – a harmadik, legsötétebb epizódban a főhős maga a démon.

Hirdetés