renata_pocsi értékelése


renata_pocsi>!
Jesztl József – Lencse Máté: Jól játszani

Nagyon okos játékos könyv sok jó játékkal.
A játékok egyszerűek, és gyerekeknek is könnyen érthetőek, mégsem unalmasak. Az igényes illusztráció miatt pedig az embernek egyből kedve támad mesélni. Külön piros pont, hogy nem csak egy szabályleirást kapunk a játékokhoz, hanem a kis elméleti rész után másként nézünk a játékra is. Szülőként pedig nagy segitség, hogy van egy kulcs az előnyadáshoz is, igy nem kell szándékosan figyelmetlennek lenni, ha kiegyenlitett esélyeket szeretnénk :-)
A gyűrűs gerinc miatt nem a legkényelmesebb a játék, és érdemes egy kis dobozt keresni, ahol a játékok elemeit lehet majd tárolni, de cserébe 7 igazán jó játékot kapunk igazán jó áron.


Jesztl József – Lencse Máté: Jól játszani

Jesztl József – Lencse Máté: Jól játszani

Nem tudtok úgy együtt játszani, hogy ne legyen veszekedés a vége? Mindig a nagyobb testvér nyer, és ezért a kisebbnek nincs kedve játszani?

Ebben a könyvben 7 táblás játékot találtok: a játékok alapját olyan közismert, klasszikus játékok adják, mint az amőba, a sakk vagy a dáma, de mindegyik alaposan meg van csavarva! Ráadásul mindegyikhez három variációt is bemutatunk, amelyek kisebb-nagyobb előnyt nyújtanak a gyengébb játékosnak. Jesztl József és Lencse Máté játékpedagógusok megmutatják, hogyan lehet jól játszani, úgy, hogy a kezdők, kisebbek is egyenrangúan szálljanak be a játékba, mégis megmaradjon a játék izgalma, és mindenki kihozza magából a legtöbbet. Játék közben még azt is megtanulják a gyerekek, hogy milyen érzés esélyt adni és elfogadni az előnyt.

Gyerekeknek és felnőtteknek

Hirdetés