Naiva P értékelése


>!
Naiva P
Sally Thorne: Gyűlölök és szeretek

Hogy ez mennyire cuki könyv volt!
Instant szerelem, azonnali pulzusemelkedéssel és szerintem hozzájárult későbbi mosolyráncok kialakulásához. Azért néhány elolvasott oldal után már kezdtem érezni, hogy ez sokkal több lesz, mint egy „cuki olvasmány”. Váratlanul magával ragadott, hamar megszerettem a karaktereket és a történet előrehaladtával kezdtem érezni a mélyebb, összetettebb érzelmeket. Jól meg van írva és izgatottan lapozgattam, mi lesz a következő lapon.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a kortárs fikciót/ kortárs romantikát, vagy a chick-lit műfajt.
Arra nem térnék ki, hogy mennyire nem illik ez a borító a könyvhöz, mert azt már sokan megtették előttem. Ellenben az eredeti borító annyival jobb lett volna.

Ui: Én miért nem kaphatok egy Joshua Templeman-t munkatársnak? Nem igazság!

16 hozzászólás

Sally Thorne: Gyűlölök és szeretek

Sally Thorne: Gyűlölök és szeretek

Nemezis (fn)

a) Ellenfél, rivális, akit képtelenség legyőzni

b) Valakinek a veszte

c) Joshua Templeman

Lucy Hutton és Joshua Templeman ki nem állhatják egymást. Nem csupán ellenszenvesek egymásnak. Nem épp hogy csak megtűrik egymást. Hanem gyűlölik a másikat. Az sem okoz nekik problémát, hogy ki is mutassák az érzéseiket egy sor rituális, passzív-agresszív játékon keresztül az irodában, ahol egy kiadó társigazgatóinak asszisztenseiként egymással szemben ülve dolgoznak. Lucy nem érti Joshua karót nyelt, ideges, aggályoskodó hozzáállását a munkához. Joshua pedig egyértelműen nem tudja hova tenni Lucy hóbortos ruháit, különcségét és túlzott derűlátását.

Most ugyanazért az előléptetésért versenyeznek, és elszánt küzdelmüket immár semmi sem fékezheti meg. Lucy nem hajlandó meghátrálni, annak ellenére sem, hogy legújabb játékuknak álmai munkája lehet az ára…

Ám pont amikor a köztük lévő feszültség a tetőpontjához közeledik, Lucy rájön, hogy talán nem is utálja a férfit. És talán a férfi sem utálja őt.

Vagy lehet, hogy ez is csak egy újabb játék?

„Tiszta szívből ajánlom.” – Susan Elizabeth Phillips, New York Times bestseller szerző