Nikolett0907 P értékelése


Nikolett0907 P>!
Laurell K. Hamilton: Fekete vér

„Amíg nem ismertelek, azt gondoltam, hogy az a bátor, aki nem fél. Pedig az az igazán bátor, aki retteg, de leküzdi a rettegését és megy előre.”

Azt kell írjam, imádom, mind a könyvet, mind a karaktereket és legfőképpen a színvonal változásokat.

Ez a kötet megint olyan volt, mint jó pár résszel ez előtt.
Mikor inkább a nyomozás volt a fontos.

Az, hogy a helyszín változik csak emeli a kötet fényét.
Néha jó kimozdulni és új helyeken csatangolni, tudva, hogy nem csak St. Louis – ban vannak gondok és megoldandó rejtélyek.

Anita sokat változott, még mindig karakán és megvannak a maga idegesítő kishitűségei, de egyre jobban kötődik a kis népes „családjához” és ezt a „hűségét” nagyon csodálom.
Szeretem a szarkazmusát, azt, hogy bármilyen makiba is keveredik elsődlegesen a szeretteit nézi és csak utána saját magát.

A „hárem” tagjai igencsak különböznek, csak a nemük azonos.
Ellenben a változatosság frissít legalább is akkor, ha ilyen nézetek szerint élünk, mint hőseink.
A fejlődésük, érzelmi változatosságuk és árnyaltságuk lélek orgazmus a számomra, már szinte csak erre a sorozatra vagyok most rákattanva, és minden egyes résszel csak is fokozni tudom ezt az érzetet.

Az erotika része itt picit vissza csökkent, amit bár nem bánok, ha nem lenne, hiány érzetem támadna, már megszoktam, hogy ez a sorozat evvel jár.

Jason egy cukorborbomba, és örülök, külön könyvet kapott.

Szóval ez a kötet is nagy kedvencem lett és csak örülök neki, hogy van még hova fokozni az „élvezeteket”.

Kedvenc!♥

>!
Agave Könyvek, Budapest, 2010
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789639868823 · Fordította: Török Krisztina

Laurell K. Hamilton: Fekete vér

Laurell K. Hamilton: Fekete vér

Anita Blake, nekromanta és vámpírhóhér a világ előtt, szukkubus és vérpán a barátai és szeretői körében, most jó barátként kerül nehéz helyzetbe. Egyik legjobb barátja és egyben szeretője, Jason apja haldoklik. Anita elkíséri hát szülővárosába, hogy örökre elköszönhessen a goromba szülőjétől, aki mintha soha nem olyan fiúra vágyott volna, mint Jason. És ha a családi béke felélesztése nem lenne elég nehéz feladat, kiderül, hogy Asheville nagy szülötte, az elnökjelölt-várományos kormányzó is éppen most utazott haza családjával, hogy itt ülje meg fia lakodalmát, aki a megtévesztésig hasonlít Jasonre. Sajnos, Keith Summerland nem éppen minta-vőlegény, és nemcsak a sajtó érdeklődik minden lépése iránt. Lehet, hogy az élet ismétli önmagát, és Jason megint hasonmás/unokatestvére és volt iskolatársa miatt kerül bajba? És vajon ki vagy mi ébresztette fel Anitában a vértigriseket? Csak annyi biztos, hogy néha még a legnagyobb ellenségünknek is hasznát vehetjük.

Hirdetés