Nórcsy08  értékelése


>!
Nórcsy08 
Lauren Weisberger: A bosszú Pradát visel

Emlékszem, az első részét is sokáig húztam. Egyszerűen nem kötött le.
Ezzel a kötettel sem volt másképp. Egyszerűen úgy érzem, nem lett alaposan átgondolva a történet, ugyanazon az egy, monoton szálon futott az egész. Az írónő a könyv elején végig ide-oda ugrál, hol a jelenben, hol a múltban vagyunk. A tagolásról pedig ne is beszéljünk, katasztrófa… Egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy most hol is vagyok, melyik esemény játszódik jelenleg. Nem voltak átvezetések és mintha minden csak úgy oda lett volna „hányva". És az sem tetszett, hogy külső szemlélő meséli a történetet, habár ahhoz a végére már hozzá lehetett szokni. Azok a részek, amelyek valóban érdekelnék az embert spoiler szinte csak érintőlegesen szerepelnek a könyvbe, egyszerűen átugorja az író ezeket a részeket.
Lehet, hogy az első részből készült film nagyot ütött, én magam is szeretem, a könyv mégsem nyerte el a tetszésemet, gyenge lett.


Lauren Weisberger: A bosszú Pradát visel

Lauren Weisberger: A bosszú Pradát visel

Az Ördög visszatér AZ ÖRDÖG PRADÁT VISEL FOLYTATÁSA! VISSZAJÖTT… ÉS ÖRDÖGIBB, MINT VALAHA… Amióta otthagyta a Runway magazinnál az állását, „amelyért lányok milliói az életüket is odaadnák", Andyvel igazán jól bánt az élet. Jelenleg, tíz év elteltével az esküvőjére készül, és a saját, sikeres magazinját szerkeszti. De akkor miért nem bír aludni az esküvő előtti éjszakán? Csak ideges lenne, vagy komoly kételyei vannak? És miért kell örökösen a volt főnökére, Mirandára – vagyis az Ördögre – gondolnia? Nagyon úgy tűnik, hogy Andy erőfeszítései, amelyekkel az új áloméletet építgette magának, egyenesen odavezették az Ördög útjába, aki bosszúra szomjazik… MERT A VISSZAVÁGÓ SOSE MEGY KI A DIVATBÓL!

Hirdetés