Anarchia_Könyvblog P értékelése


>!
Anarchia_Könyvblog P
Illyana Sanara: Álommester

Az Álommester egy olyan különleges világba kalauzol az olvasási élmény alatt, amelyben nagyon rég volt részem. Már a fülszöveg elolvasása után az az érzés telepedett le bennem, hogy egy számomra még ismeretlen, de annál izgalmasabb regényt ismerhetek majd meg. S úgy érzem ez pont így valósult meg.
A regény több helyszínt és több időpontot karöltve ismertet meg bennünket a karakterekkel és mindazzal, amit magukban rejtenek. S nekünk olvasóknak a feladatunk eldönteni, hogy mi az álom és mi a valóság.

Ajánlom a művet azoknak, akik:
– szeretik az izgalmas, titokzatos történeteket
– zsánerüknek tekintik a fantasy-t
– olvastak már az Álommester írójától, mert számukra is hatalmas élményt nyújthat
– szeretik a romantikus, erotikus alkotásokat
– szeretnének valami újdonságot a kezeik közé venni, s esetlegesen kimozdulni a komfortzónájukból

A teljes ajánlóm itt olvashatod: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2019/05/15/illyan…


Illyana Sanara: Álommester

Illyana Sanara: Álommester

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A valóságot az álomtól vajon mi alapján különböztetjük meg? Ki dönti el, hogy nappal álmodjuk életünket, vagy álmainkban éljük igazi életünket? Priya, Margery, Kathy és Lina négy európai nő, akiket vérségi kötelék ugyan nem fűz egymáshoz, a sors mégis úgy sodorja életüket, hogy laza családot alkotnak. Mindannyiuknak megvannak a maguk különleges személyiségjegyei, különcségei, amit a többiek ugyan tolerálnak, ám a külvilág elől jobban teszik, ha titkolják. A végzet, sors – vagy valami egészen más? – Szöulba, Dél-Korea fővárosába veti őket, ahol megismerkednek és összebarátkoznak egy helyi táncos-énekes csoporttal, amely különböző korú fiúkból áll. Ahogy a különös, kultúrákon, emberöltőkön, majd a valóság határain is átívelő barátság kibontakozik és elmélyül a történet szereplői között, úgy kerülnek egy döbbenetes, megrázó múltbéli tragédia részletei a felszínre. De vajon mi köze lehet a huszonegyedik században élőknek a több száz évvel azelőtt lezajlott eseményekhez? Ki mozgatja a szálakat, amelyek miközben kibomlanak, mint a mindenséget behálózó színes erővonalak, a szereplőket nem evilági képességekkel ruházva fel szövik egybe mindannyiukat? Álom vagy valóság – ezt eldönteni már az olvasó privilégiuma…

Hirdetés