MissFortune értékelése


>!
MissFortune
Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Kellemesen csalódtam.
Valamiért nem hittem, hogy ennyire jó lesz. A történet egyedi, ilyesmit még nem olvastam. A szereplők imádnivalóak. A város története és a filmforgatás is nagyon tetszett.
Summer kedves főszereplő. Szerettem a csipkelődéseiket, vitáikat, azt, hogy Summer nem adta magát egykönnyen, pedig hát Cole elég híres. Ez tetszett a legjobban Summerban – ő mindvégig hű maradt önmagához. Nem változott meg, nem lett hollywoodi p*csa. Ő igazi vidéki, házias lány. Aztán amikor a vége felé kiderült, hogy miért utálják a városban, számomra csak még szimpatikusabb lett.
Cole-t sajnáltam a sztori elején. Nadia egy kígyó. Szerencsére Cole ügyvédje kicsinálta. Az ügyvéd, Brad de Luca egyik legkedvesebb szereplő lett számomra. Mindenhol ott volt, elintézett mindent, néha lelkizett Coleval.
Na, meg hát Cole és a kakas.. Az haláli volt. Rengeteget nevettem rajta.
Az utószót minden könyv végén imádom. Ennél sincs másképp. Főleg, hogy a Walmartos volt az egyik kedvencem.:)
A város története érdekes. Alig vártam, hogy még több dolog derüljön ki róla. Aztán pedig a könyv végén meglátom, hogy tényleg létezik ilyen hely???! Hát nagyon durva :D 77 Coca Cola milliomos meg egy kisváros. :D


Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Cole Masten. Hollywood Tökéletes Férjéből Hollywood Legszexibb Agglegénye lett, miután szupersztár felesége elhagyta. Most minden partiban benne van, és mindenkit megfektet, akit tud. Los Angeles, vigyázz: új rosszfiú van a városban!

Summer Jenkins. Ez én vagyok. Kisvárosi lány, aki a Georgia állambeli Quincyben ragadt. A csirkés kajáim mennyeiek, a pókerasztalnál ki tudok forgatni egy felnőtt férfit a vagyonából, és az érettségi évében közfelkiáltással választottak meg a Legbarátságosabbnak.

Más világban éltünk. Nem is lett volna szabad találkoznunk. Csakhogy Cole Masten elolvasott egy könyvet az én kis városomról. Hat hónappal később pedig leszállt a magángépével a poros kis repterünkön, és magával hozta Hollywoodot.

Azonnal tudtam, hogy ez bajt jelent. A városnak ‒ és nekem is.
Néha az ellentéteknek nagyon nem kellene vonzania egymást.

Hirdetés