EssentialHencsi P értékelése


EssentialHencsi P>!
Dean R. Koontz: Az ősellenség

Teljesen jó, izgalmas horror Koontz fénykorából, amikor még nem úgy nézett ki, és nem is úgy írt, mint egy amerikai tévés prédikátor.
Egyébként tökre ponyva, bárki bármit is mond, a vége pedig tipikus Koontz: elkapkodott, semmitmondó. Ettől függetlenül inkább ezt ajánlom, mint a mostani horrorkönyveit. Ja: és Ben Affleck tök ász volt a Fantomokban!


Dean R. Koontz: Az ősellenség

Dean R. Koontz: Az ősellenség

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor a fiatal orvosnő megérkezik a hegyi üdülőhelyre, ahol nemrég nyitotta meg rendelőjét, a virágzó kis településre érthetetlen csend borul. Mintha kihalt volna… És valóban. A lakóknak, üdülőknek nyomaveszett, s a doktornő és húga úgy érzi, hogy valaki figyeli őket. A megyei seriff és csapata segítségével elkezdődik a kutatás, mely már-már kilátástalannak tűnő harcba torkollik. De ki ellen? Valami ismeretlen természeti erő? Netán egy rejtőzködő őslény? Vagy maga a Gonosz az, aki a megfejthetetlen szörnyűségek mögött áll? A válasz tudója egyetlen ember: egy szerencsétlen régész, aki húsz éve könyvet írt a történelem rejtélyes tömeges eltűnéseiről, s ezért a szakma sarlatánnak kiáltotta ki, és kiközösítette.