B_Petra értékelése


B_Petra>!
Django Wexler: Az Ezer Név

Olyan lány vagyok aki nem riad vissza ha harcérintkezésről írnak a könyvekben, jöhet egy kis katonáskodás, parancsnoki lánc, de legalább űrhajó legyen benne, vagy sugárfegyver, vagy sárkány, vagy troll, vagy mágikus kard vagy robotok, vagy valami ami kevésbé humanoid, de egy ilyen napoleoni muskétás hadjárat már már meghaladta a képességeim, és tűrőképességem határát.
Igaz illik fokozatosan bevezetni a vordaniai birodalom felvilágosultjait, hogy a mágia létezik, az ősi regék némi igazságot is tartalmaznak és Khandar a távoli tartomány még nem tárta fel minden titkát, csak kevesen a beavatottak közül tudják miért is dúl a háború, de ez olyan lassan történik, hogy már nem is annyira érdekel.
Összeségében sokkal jobb is lehetne ha nem minden száz oldalra jutna két oldal fantasy elem.

2 hozzászólás

Django Wexler: Az Ezer Név

Django Wexler: Az Ezer Név

Lépj be a hősi fantázia világába, amely muskéták dörejétől és acél csengésétől visszhangzik – de ahol az igazi csatát az alattomos, sötét mágia ellen vívják…
Marcus d’Ivoire kapitány, a Vordanai Birodalom egyik gyarmati helyőrségének parancsnoka már beletörődött, hogy egy álmos, világvégi helyen kell kitöltenie a szolgálatát, ám egy lázadás fenekestül felforgatja az életét. Miután elült a lőporfüst, rámaradt egy demoralizált sereg irányítása, amely erőtlenül kapaszkodott egy aprócska erődbe a sivatag peremén.
A múltja elől menekülő Winter Ihernglass férfinak öltözve, közlegényként szolgál a Vordanai Gyarmati Hadseregben, annak a reményében, hogy így elkerüli a feltűnést. Amikor azonban tisztté léptetik elő, el kell nyernie emberei szívét, és olyan csatába vezetni őket, ahol minden esély ellenük szól.

„Teljes szívből ajánlom Az Ezer Nevet, nemcsak a fantasy, de mindenféle katonai fikció rajongóinak. Steven Erikson, David Drake, Glen Cook, Naomi Novik, Tom Kratman, Jack Campbell, David Weber, és John Ringo rajongói, vigyázzatok: új katonaifikció-cowboy jött a városba, és a neve Django.”

– SFSignal.com

Hirdetés