Ikarosz értékelése


Ikarosz>!
Josh Reynolds: Koponyák Útja

Vegyesek az érzéseim, mert szeretem ezt a sorozatot, minden hullámvölgye ellenére. Leginkább az zavart, hogy egy alternatív idősíkra kerültünk, eléggé a történet elejére, és Felix lényegesen pipogyább figura lett, mint az „eredeti” sorozatban. Sajnáltam még, hogy nem az eredeti sztori folytatódik, ami pedig kezdett magára találni, és egy olyan irányba indult, ami érdekelt volna.
Ez a történet is jó sok csihi-puhit tartalmaz, szóval a fő jellegzetességek megmaradtak, és önmagában egész jól megállja a helyét. Lehetett volna kicsit feszesebb a történet, a Káosz bajnokai jó karakterek voltak, csak egy kicsit sok és ismétlődő részen keresztül mutogatta őket az író, az egy kicsit unalmas volt, de Gotrek változatlanul jó formában van, és lezúzza őket. A törpék belső konfliktusai viszont kifejezetten tetszettek.


Josh Reynolds: Koponyák Útja

Josh Reynolds: Koponyák Útja

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Gotrek és Felix: a Birodalom megénekeletlen hősei, vagy nem többek egyszerű tolvajoknál és gyilkosoknál? Az igazság valahol a két lehetőség közt bújhat meg, és a válasz teljesen attól függ, kinek teszik fel a kérdést…

Gotrek és Felix a törpe erőd, Karak Kadrin felé siet, de a Káosz egyik hatalmas serege Garmr hadúr vezetésével ostromgyűrűt vont az erősség köré. Így aztán, mikor Vasököl Ungrim király a legendás Koponyák Útjáról beszél, és arról, hogy a gyűlölt ellenség hogyan akarja megnyitni a Kaput a Káosz Birodalmába, Gotrek ráébred miféle végzet vár rá – bár meglehet, nem az, amit ő kívánna magának. A király fia maga vezeti vadászokból álló seregét, hogy egy ősi próféciát beteljesítsenek, ennek ellenére azonban úgy tűnik, hogy Garmr végső győzelme elkerülhetetlen.

Hirdetés