Dixy05 P értékelése


>!
Dixy05 P
Debbie Macomber: Csillagos éj

Debbie könyvei méltatlanul alul vannak értékelve. Ezzel mindig szembesülnöm kell, ahányszor csak a kezembe veszem valamely irományát. Nem értem miért. Az is lehet, hogy én vagyok túl lelkes rajongója. Most is egy nagyon kedves történetet kaptam tőle, amit már rögtön az elején megszerettem. A szereplők is könnyen szerethető karakterek voltak. Egy magányos farkasként élő férfi, aki leszámolt már a szerelemmel és a női nemmel. Valamint egy sikeres nő, aki szeretne végre a maga ura lenni és a neki tetsző munkát végezni. Már a találkozásuk sem mindennapi, sőt a későbbi kapcsolatuk sem az. Debbie ismét egy álomba illő szerelmi történetet alkotott, amelyet ráadásul nagyszerű környezetbe is helyezett. És ugyan a cselekmény most is karácsony idején teljesedett ki, áprilisban olvasva is meghatározó élményt nyújtott. Hálás vagyok Debbienek, most sem csalódtam, a már megszokott, könnyed, szerelmes történetet kaptam.


Debbie Macomber: Csillagos éj

Debbie Macomber: Csillagos éj

Carrie Slayton, a fiatal és tehetséges újságírónő egy chicagói lap társasági rovatának munkatársa, ám a munkájával nem igazán elégedett, így hát elhatározza, hogy felmond. A főnöke azonban nem akarja elengedni, inkább egy igazán izgalmas feladattal bízza meg: készítsen interjút a titokzatos Finn Daltonnal, akinek a zord, ám mégis gyönyörű Alaszkáról szóló bestsellere a könyves toplisták élén áll, és rajongótábora egyre nő.
Carrie feladatát azonban megnehezíti, hogy a férfi kerüli a nyilvánosságot, senki sem tudja, hol lakik, ráadásul egyetlen újságírónak sem ad interjút. Carrie kitartó kutatás után végül rátalál az íróra az alaszkai vadonban. A lányt teljesen elbűvöli a vidék szépsége és nem mellékesen a férfi személyisége is. Minden különbözőségük ellenére mély vonzalom alakul ki kettejük között, és Carrie-nek döntenie kell: ha megírja a cikket, elveszíti Finnt, ha viszont a szívére hallgat, le kell mondania a karrierről.
Debbie Macomber (Angyali segítség) hamisítatlan karácsonyi történetében két nagyon különböző életfelfogású ember egymásra találását, kapcsolatát meséli el a tőle megszokott lírai szenvedéllyel.

Hirdetés