Ella19 értékelése


>!
Ella19
Tricia Levenseller: Daughter of the Pirate King – A kalózkirály lánya

Még soha nem olvastam olyan könyvet, ami kalózos témájú volt, ezért féltem is tőle, hogy nekem hogyan fog tetszeni, de nagyon bejött. 5 csillagot érdemel. A története nagyon tetszett. A szereplők is szimpatikusak voltak. Alosa egy bátor, talpraesett, eszes lány, aki tudja, hogy hogyan lehet irányítani a férfiakat. Riden egy nagyon szimpatikus pasi volt, nem az a tipikus kalóz, épp ezért is volt ő szerethető. Alosa és Riden jól működtek együtt. A vitáik egyszerre voltak viccesek és romantikusak. Sokszor hazudtak egymásnak, de így is érződött, hogy éreznek egymás iránt valamit. A könyv vége egy kicsit összecsapott volt, de így is tetszett.


Tricia Levenseller: Daughter of the Pirate King – A kalózkirály lánya

Tricia Levenseller: Daughter of the Pirate King – A kalózkirály lánya

Bőven lesz még idő, hogy jó alaposan elagyabugyáljam, miután megszereztem, amiért jöttem.

A tizenhét éves Alosa kapitány titkos küldetésre indul, hogy megszerezze a legendás kincshez vezető ősi térképet. Szándékosan elfogatja magát az ellenséggel, ugyanis át akarja kutatni a hajójukat. Alosa könnyedén kifogna a könyörtelen kalózlegénységen, ha nem állna az útjába a fiú, aki elfogta – a meglepően agyafúrtnak bizonyuló és aljas mód jóképű elsőtiszt, Riden. Persze nincs mitől tartani, ugyanis Alosának van néhány trükk a tarsolyában, és egyetlen magányos kalózhajó nem állhat a kalózkirály lányának útjába.

Tricia Levenseller első regénye, A kalózkirály lánya, bővelkedik akcióban, kalandban, romantikában, sőt, még némi varázslat is keveredik a nyílt tengeren játszódó, magával ragadó történetbe.

Ráadásul a történet folytatódik A szirénkirálynő lányában!

Hirdetés