Hollóhát értékelése


>!
Hollóhát
Pierdomenico Baccalario: Az első kulcs

Pierdomenico Baccalario: Az első kulcs Az igazság pillanata

Hat rész kellett hozzá, de végre lelepleződött Ulysses Moore! Mondjuk mostanra már nem lehetett meglepetés, hogy kit takar ez a név. És hogy életben van-e. Ismét rettentő sok minden történt, sok választ kaptunk, és legalább annyi kérdés marad nyitva a folytatáshoz.

Az időkapun túli részek talán egy picit furcsábbak voltak a megszokottnál, de valószínűleg azért éreztem így, mert János pap kertje eléggé megfoghatatlan hely. Sosem hallottam róla, és nem igazán tudtam hova tenni. Látszik, hogy az időkapuk nem a szokásos turista látványosságokhoz vezetnek (Velence félig kivétel volt, de azért ott is túlléptünk az átlag nevezetességeken). János pap kertjét viszont kifejezetten nehéz volt megragadni. Ettől függetlenül azért remélem, hogy a többi időkapu mögé is benézünk majd, hiszen van egy halom kipróbálatlan kulcsunk. És azt sem hiszem, hogy Obliviát most láttuk utoljára.

Az aktuális kedvenceim Leonard Minaxo és Calypso kisasszony voltak. De Alvajáró Fred is tartogatott meglepetéseket a végére.


Pierdomenico Baccalario: Az első kulcs

Pierdomenico Baccalario: Az első kulcs

Ez az igazság pillanata. A gyerekek végre választ kapnak a kérdéseikre… Az időkapu, Az Elfeledett térképek boltja, A Tükrök háza, A Maskarák szigete és A szikla őrei után ez Ulysses Moore hatodik könyve.