Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog P értékelése


Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog P>!
Novák Vica: Minka és a betűvetők

Gyönyörű történet, ami fontos témát dolgoz fel. Nagyon szórakoztató, elgondolkodtató, és iszonyúan bájos az egész, Novák Vica írásmódja pedig mindent visz. Az egyetlen pontlevonás Szimonidesz Hajnalka illusztrációi miatt jár, mert azokat továbbra is nagyon nem szeretem.

Bővebben a blogon:
▶️ http://sorok-kozott.hu/2019/03/konyvkritika-novak-vica-…


Novák Vica: Minka és a betűvetők

Novák Vica: Minka és a betűvetők

Ajjaj, hová szöknek a betűk?

Minka elsős. Ügyes, okos, de van egy bánata: nem boldogul az olvasással. Talán butább, mint a többiek? Ő már sose fogja megtanulni az ábécét? Megpróbál elolvasni egy feliratot, ám furcsa dologra lesz figyelmes: egymás után illannak el belőle a betűk! Eltűnnek az újságokból, a képernyőről, sőt a könyvekből is.

Minka rögtön üzen a szelek hátán utazó, furcsa barátjának, Szélvésznek. Lehet, hogy valami galiba történt a betűvetők titkos földjén? Kósza, a széllény hátán kalandra indulnak Szeles-zugba, hogy visszaszerezzék a betűket, és megmentsék a történeteket a feledéstől.

Ki tudja, ha sikerrel járnak, hátha még Minkának is sikerül megtanulnia az olvasást. Bűbájos, fantáziadús történet a betűkkel ismerkedő kisiskolásoknak óvodásoknak.

Indulj vele te is az elveszett betűk nyomába!

Hirdetés