Fire_bird értékelése


>!
Fire_bird
Lisa Kleypas: A pártfogó

Tökéletes történet, mégha Liberty élete nem is volt sétagalopp. Vele együtt nőttem fel, vele együtt éltem át mindent, minden szívfájdalmat, minden veszteséget, minden boldog pillanatot. Liberty-t azonnal megszerettem. Sok tragikus sorsú szereplővel találkoztam már olvasásaim során, de valahogy úgy éreztem, hogy ő más, mint az eddig olvasott könyvek főhősnői. Különlegesen közel került a szívemhez.

Hardy egy igazi rosszfiú, a kemény, magabiztos külső viszont érző szívet takar. Szerettem olvasni, hogyan alakul Hardy és Liberty kapcsolata, hogyan mélyülnek el egymás iránti érzéseik. Hardy-nak sem adatott meg a könnyű élet, neki is meg kellett vívni a saját csatáitspoiler. Haragudtam rá, hogy így döntött, viszont alig vártam, hogy spoiler egymásra találjanak Liberty-vel.

Aztán jött Gage. Egy arrogáns seggfej. Viszont pillanatok alatt megszerettem őt is, és azt vettem észre, hogy szurkoltam neki és Liberty-nek, hogy összejöjjönek. És itt bajba kerültem. Rájöttem, hogy mindegy mi lesz a vége, spoiler örülni fogok neki, de ugyanakkor szomorú is leszek. Nem tudtam dönteni kit szeretnék jobban, Hardy-t vagy Gage-t, de tudtam, hogy az egyiket nagyon fogom sajnálni.

Mikor Hardy újra megjelent, azt éreztem, hogy talán egy nagyon picit Hardy felé húzott a szívem. Aztán inkább Gage. Óh a fene vinné el. Mindkettőt szerettem.
Tudtam, hogy az egyik pasi sérülni fog, és Liberty elveszíti az egyikőjüket. Teljesen átéreztem Liberty őrlődését, én se tudtam melyik pasit válasszam, melyiket szeressem jobban.

A végefelé azért már érezhető volt, hogy Liberty meghozta a döntést, csak nem volt hajlandó beismerni még saját magának se. spoiler

spoiler

spoiler

Alig várom, hogy olvashassam a következő részt és még jobban megismerhessem Hardy-t.

Azt hiszem, idei évem legnagyobb új kedvenc könyve. Szerelem volt első pillanattól kezdve, ahogy olvasni kezdtem. Teljesen beleszerettem a történetbe és a szereplőkbe is, úgy ahogy vannak, egytől egyig.

Az írónőtől ez volt az első könyv, amit olvastam. Teljesen levett a lábamról, bizonyította tehetségét, így biztos, hogy fogok még tőle olvasni. Kezdem is A kék szemű ördög-öt.


Lisa Kleypas: A pártfogó

Lisa Kleypas: A pártfogó

Liberty Jones tizennégy és háromnegyed éves volt, amikor beleszeretett a tizenhét éves Hardy Catesbe. Hardyt azonban még a szerelem sem tartotta vissza attól, hogy megvalósítsa régi álmát, és örökre maga mögött hagyja a gyerekkori szegénységet. Elhagyja a várost… és az összetört szívű Libertyt. De Liberty is igazi túlélő… és mindenre elszánt, hogy jobb életet teremtsen magának és a kishúgának. Nagyvárosba költözik, állást talál, és egy nem remélt barátot Churchill Travis, a milliárdos iparmágnás személyében. S noha Churchill fia meg van győződve arról, hogy Liberty hozományvadász, aki gazdag partit keres magának, Churchill és Liberty kapcsolata sokkal mélyebbé válik, mint azt a legtöbb ember hinné. De amikor Liberty és a húga kezdene beleszokni az új életbe, Hardy ismét felbukkan…

Hirdetés