ladydark értékelése


>!
ladydark
Lisa Kleypas: A pártfogó

Ez a könyv merőben más volt, mint amit eddig Lisa Kleypastól megszokhattunk.
Az elején nem is nagyon tudtam hava tenni, a cselekménye is lassan indult.
Inkább olvastatta magát női sors regényként, mint romantikusként, de azért a végére az is szépen felzárkózott.
Valamikor Liberty felnőtté válása után vett meg teljesen magának a könyv, és aztán végig élvezni tudtam. Hardy karakteréből bár nem kaptunk sokat, eddig egyáltalán nem tetszett. Kíváncsi vagyok a következő könyvre, amelyiknek ő a főszereplője. Érdekes volt, hogy akármennyi férfi karaktert is zsúfoltak a könyvbe, egyik sem tudott igazán főszereplővé válni, a leginkább azért mégiscsak Gage közelítette meg ezt a szintet.
Újfajta módja volt ez az írónő írásainak, nem erre számítottam, és bennem a könyv után maradtak kérdőjelek… Ki is tulajdonképpen a kishúg apja???

3 hozzászólás

Lisa Kleypas: A pártfogó

Lisa Kleypas: A pártfogó

Liberty Jones tizennégy és háromnegyed éves volt, amikor beleszeretett a tizenhét éves Hardy Catesbe. Hardyt azonban még a szerelem sem tartotta vissza attól, hogy megvalósítsa régi álmát, és örökre maga mögött hagyja a gyerekkori szegénységet. Elhagyja a várost… és az összetört szívű Libertyt. De Liberty is igazi túlélő… és mindenre elszánt, hogy jobb életet teremtsen magának és a kishúgának. Nagyvárosba költözik, állást talál, és egy nem remélt barátot Churchill Travis, a milliárdos iparmágnás személyében. S noha Churchill fia meg van győződve arról, hogy Liberty hozományvadász, aki gazdag partit keres magának, Churchill és Liberty kapcsolata sokkal mélyebbé válik, mint azt a legtöbb ember hinné. De amikor Liberty és a húga kezdene beleszokni az új életbe, Hardy ismét felbukkan…

Hirdetés