Niitaa P értékelése


>!
Niitaa P
Chelle Bliss: Gyógyító szerelem

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
https://www.niitaabellvilaga.hu/2019/04/chelle-bliss-gy…

"Sokkal nehezebb olvasmányra számítottam, de végezetül örülök, hogy a Gyógyító szerelem egy könnyednek mondható regény lett. Arra számítottam, hogy szét fogja cincálni a lelkemet – s noha nem hagyott hidegen –, de mégis inkább a hétvégi kikapcsolást segítette elő. Callie és Bruno története még a nehézségek ellenére is tele van mosollyal és szeretettel.
A rák egy piszok kemény téma, amiről általában lelket összetörő olvasmányok születnek, így kifejezetten üdítően hatott ez az újfajta nézőpont. Ugyanakkor egy percig se gondoljuk, hogy az írónő elbagatellizálta volna a témát. Nem, de nem ám! A fő aspektusait folyamatosan a szeme előtt tartva alkotta meg a történetét. Nagy hangsúlyt fektetett a kemoterápiára és az emberi szervezetre gyakorolt hatására. Csak emellett Bruno által adott a történetnek egy pozitív felhangot, ami sokat javít a közérzeten.
Mondhatnám, hogy ki lehetett volna jobban fejteni, hogy még egyszer át lehetett volna olvasni, hogy ne legyen benne ismétlés. Azt is megjegyezhetném, hogy lehetett volna erősebb történetmenetet adni a könyvnek, ám nem teszem.
Ez a könyv egy könnyed olvasmány egy komoly témáról, amely egy szép tavaszi délutánra tökéletes kikapcsolódást nyújt. Egyszerre megrázó és szórakoztató. A lehető legjobbkor talált meg. Pontosan erre volt most szükségem."


Chelle Bliss: Gyógyító szerelem

Chelle Bliss: Gyógyító szerelem

„A Gyógyító szerelem egy történet a reményről, a szeretetről és az élet váratlan kihívásairól. Ezek a szereplők rendesen megrángatják a szívhúrokat, miközben egy felejthetetlen érzelmi utazásra visznek.” – Meredith Wild, #1 NYT bestsellerszerző

„A szemem elhomályosult, aztán kitisztult, ahogy a könnyeim patakokban folytak az arcomon. Gyönyörű. Szívbe markoló. Ez a könyv veled marad még jóval azután is, hogy elolvastad.” – Rachel Van Dyken, #1 NYT bestsellerszerző

„A Gyógyító szerelem egy nagyszerű, lélegzetelállító történet, amitől sikoltani és sírni szeretnél, miközben a könyvet markolászod. És amikor vége, azért könyörögsz, hogy bárcsak még tartana.” – Toni Aleo, NYT bestsellerszerző

A sikeres és független Callie tökéletes élete fenekestül felfordul, amikor rákot diagnosztizálnak nála. Visszavonulva az otthonába úgy dönt, egy fallal veszi körbe magát, hogy elzárkózzon az egész világ elől – mígnem a legjobb barátja be nem mutatja neki Brunót, a jóképű, melegszívű alfahímet.
Bruno húga már túl van a rák elleni küzdelmen, ezért a férfi úgy gondolja, ő talán tud segíteni Callie-nek. Bensőséges kapcsolatba kerülnek, ahogy a férfi Callie támaszává válik, hogy megtalálja magában az erőt a rák leküzdéséhez.
Egy megindító és szívszorító szerelmi történet egy nő pokolbéli utazásáról és a férfiról, aki sosem hagyja őt magára.

Hirdetés