anikho P értékelése


>!
anikho P
Lisa Kleypas: A pártfogó

Ez a történet éveket ölel fel. Kezdünk gyerekkorban, és felnőttek lesznek a végére a szereplőink. Nehezen szoktam meg a „gyermeki” narrációt, meg Lisától az E/1-et, de amint átlendültem, illetve kicsit idősebbek lettek a szereplők könnyebben ment az olvasás.

Meglepőnek találtam az alacsonyabb százalékot, de a sztorit olvasva már értem. Az írónőnek fel kellett építenie ezt a „családot”. Meg kellett szeretnünk Traviséket. Gage és Liberty kapcsolatának a felépítésére nem volt sok idő, hiszen a könyv második felében találkoztak csak. De ha olvasod, megérted, hogy előbb miért nem lehetett Gage-et belevenni Liberty életébe. Azonban ez a férfi kellett ennek a nőnek. Nem találok hibát Gage viselkedésében, sőt, csodálom is érte. Libertynek pedig több idő kellett, mire el tudta engedni a múltat, és rájött, hogy az a fontos és igazi, ami előtte van. A jelenben. És muszáj megragadnia a jelent, hogy lehessen jövője.

Hardy gyereknek és felnőttnek sem volt szimpatikus. Megmondom őszintén. Viszont tudom, hogy bele fogok szeretni, a következő kötetben, ami az övé lesz.


Lisa Kleypas: A pártfogó

Lisa Kleypas: A pártfogó

Liberty Jones tizennégy és háromnegyed éves volt, amikor beleszeretett a tizenhét éves Hardy Catesbe. Hardyt azonban még a szerelem sem tartotta vissza attól, hogy megvalósítsa régi álmát, és örökre maga mögött hagyja a gyerekkori szegénységet. Elhagyja a várost… és az összetört szívű Libertyt. De Liberty is igazi túlélő… és mindenre elszánt, hogy jobb életet teremtsen magának és a kishúgának. Nagyvárosba költözik, állást talál, és egy nem remélt barátot Churchill Travis, a milliárdos iparmágnás személyében. S noha Churchill fia meg van győződve arról, hogy Liberty hozományvadász, aki gazdag partit keres magának, Churchill és Liberty kapcsolata sokkal mélyebbé válik, mint azt a legtöbb ember hinné. De amikor Liberty és a húga kezdene beleszokni az új életbe, Hardy ismét felbukkan…

Hirdetés