vikcs P értékelése


>!
vikcs P
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

Mostanában elég ritkán történt velem meg az, hogy egy könyv után kedvenc íróvá avassak valakit. Azt hiszem, ebben a pillanatban most ez mégis megtörténik, ugyanis Ella Maise könyve teljesen elvarázsolt. Őszintén nem tudtam mire számítsak ezzel a könyvvel kapcsolatban, de a legpozitívabban csalódtam, ahogy csak lehetett.

A főszereplők mindketten szimpatikusak voltak számomra, szinte szikrázott közöttük a levegő amikor egy légtérben voltak. Tetszett ez a cicaharc köztük, ahogy a valóság egybemosódott a képzelettel és egy regénnyel. A váltott szemszög kifejezetten a könyv előnyére volt, hiszen mindig jó dolog, ha belelátunk egy nőcsábász fejébe és érdekes volt a színészettel kapcsolatos információkat is olvasni.

Letehetetlen romantikus tündérmese, ahol az álmok valóra válnak. Nem tudok mást mondani, egyszerűen imádtam! Az elejétől a végéig magához láncolt, faltam az oldalakat, teljesen magába szippantott a könyv. Könnyed, humoros hangvételével eléri, hogy akármilyen körülmények között szórakoztassa az olvasót. Hollywood, filmforgatás és csókolni való gödröcskék. Mi kell még?

A könyv végére már szinte szerelmes voltam a történetbe, aztán egy picit csalódott lettem, ugyanis úgy éreztem, hogy az írónő kicsit túltolta az erotikus részeket. Egy után rögtön jött még egy, aztán még egy és kicsit elhanyagolta a történetet. Utána persze felvettük a fonalat, de a végére még jöhetett volna pár oldal róluk, nem csak ez a kis szösszenet. Emiatt levontam fél csillagot, de ettől függetlenül tényleg egy imádni való könyvről van szó.

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.com/2019/03/ella-maise-…


Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn

„Tökéletes romantikus regény!” – BFF BOOK BLOG

Az első perctől kezdve odavagyok érte…
Jason Thorn… a bátyám legjobb gyerekkori barátja.
Ó, hogy milyen iszonyatosan szerelmes voltam ebbe a fiúba! Ugye milyen romantikus? Ahogy az ember lánya érzi az izgalmas bizsergést, amikor először átéli, amint szárnyra kapnak azok a híres pillangók – és csakis Jason miatt! Csakhogy egyszer véget ér a tündérmese, sárba tiporják az álmaidat, utána pedig biztos, ami biztos, darabokra törik a szívedet is. Ez a fiú pontosan ezt tette velem.
Miután túljutottunk az álmok sárba tiprásán, ő lett az a srác, akit messze elkerültem. Amikor egy szörnyű tragédia történt a családjában és elköltöztek, én készen álltam arra, hogy mindörökre elfelejtsem.
Mára igazi filmcsillag lett belőle. Olyan szupersztár, akiért a nők őrjöngő lelkesedéssel rajonganak. Olyan ez, mint egy valóra vált álom, ugye? Szerintem egyáltalán nem.
Hogy ki vagyok én? Olive, egy újdonsült írónő. Vagyis hát ÉN írtam azt a könyvet, amit filmre visznek, mégpedig Jason főszereplésével! Ezenkívül az internet azzal van tele, hogy én vagyok az a szerencsés lány, akit a szupersztár Jason Thorn hamarosan feleségül vesz.
Most megint azt gondolod, hogy a világ legmázlistább csaja vagyok? Hát nem. Szó sincs semmi ilyesmiről.
Ella Maise, nemzetközi bestsellerszerző első, magyar nyelven megjelenő kötetében kilép a hétköznapok szürkeségéből, és egy varázslatosan romantikus világba repít.

Hirdetés